בחודש הבא תוכלו לפגוש על במה אחת, תחת כיפת השמיים, ולמרגלות העיר העתיקה של ירושלים את אישתאר, אסף אבידן, אסתר רדא, נגה ארז, ואלרי חמאתי, לינט, תמיר גרינברג ועוד אמנים ואמניות בניצוחו של תום כהן ותזמורת ירושלים מזרח ומערב, בחגיגה מוזיקלית בבריכת הסולטן. זה יקרה במסגרת פסטיבל ירושלים מזרח ומערב הראשון שיתקיים בתאריכים 27-28 באוגוסט.
את הערב הראשון יקדישו בפסטיבל לאגן הים התיכון, עם ההיסטוריה המוזיקלית העשירה של טורקיה, יוון והעולם הערבי. במסגרתו יעלו על הבמה אלני ויטלי, אחד הקולות הבולטים והאהובים במוזיקה היוונית, לינט, הכוכבת הישראלית שכבשה את טורקיה, אישתאר, אסתר רדא, ו-ואלרי חמאתי.
את הערב השני של הפסטיבל יקדישו לכוכבים הגדולים שיצאו מהארץ ושמו את ישראל על הבמות הגדולות בעולם כמו נגה ארז, אסף אבידן, ותמיר גרינברג.
"פסטיבל ירושלים מזרח ומערב הוא הזדמנות מרגשת במיוחד עבורי לקחת את התזמורת ואת הקהל לחוויה חד פעמית ובלתי נשכחת", אומר מאסטרו תום כהן שמנצח על המפגש המסקרן בין העולמות המוזיקליים השונים.