חברי המשלחת הישראלית בנתב"ג | צילום: באדיבות כאן, תאגיד השידור הישראלי

"חלום שמתגשם": נועה קירל וחברי המשלחת לאירוויזיון המריאו לליברפול

מלווה בהוריה, ברקדנים ובאנשי המקצוע השונים, הכוכבת הישראלית החלה את מסעה לקראת התחרות • "אין לכם מושג איזה כבוד זה בשבילי לייצג את המדינה שלנו ואת העם שלנו", אמרה

אחרי שבועות של חזרות ותכנונים, הבוקר (ראשון) נועה קירל וחברי המשלחת לאירוויזיון המריאו בטיסת אל על לליברפול, שם ייערך בשבוע הבא חצי הגמר הראשון שבו תופיע הכוכבת הישראלית.

נועה קירל בקליפ "יוניקורן", צילום: באדיבות כאן, תאגיד השידור הישראלי

 

לפני שעלתה על המטוס אמרה קירל: "לא חשבתי שאתרגש ככה, אין לכם מושג איזה כבוד עצום זה בשבילי לייצג את המדינה שלנו, לייצג את העם שלנו. זה כבוד גדול לקבל הזדמנות לחבר כל כך הרבה אנשים דרך המוזיקה שלי, זה חלום שמתגשם. עבדתי קשה מאוד בחצי השנה האחרונה, שאבתי את הכוחות מהאהבה ומהתמיכה שקיבלתי מכולם".

לאחר עלייתה למטוס, התרגשה נועה לגלות כי צוות אל-על הכין עבור נוסעי הטיסה תפריט שף בשיתוף השף אסף גרניט ובהשראת המאכלים האהובים עליה. 

התפריט שקיבלה נועה קירל בטיסת אל על לליברפול, צילום: מתוך האינסטגרם של נועה קירל

 

יחד עם קירל עלו על המטוס הצוות המקצועי, הרקדנים, הוריה, נציגי תאגיד השידור וכל העוסקים במלאכה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...