הזמרת וכוכבת הטלנובלות שחוזרת לישראל

לאלי אספוסיטו שבה לארץ להופעה שתתקיים ב-29 בספטמבר במתחם קו רקיע בתל אביב • כרטיסים החל מ-290 שקלים

לאלי אספוסיטו, צילום: Gabriel Machado

הזמרת וכוכבת הטלנובלות לאלי אספוסיטו תשוב בקרוב לישראל להופעה, שתתקיים ב-29 בספטמבר במתחם קו רקיע בתל אביב. אספוסיטו תגיע לארץ במסגרת סיבוב הופעות בינלאומי, שיכלול שירים חדשים לצד להיטים מוכרים. מחיר כרטיס למופע ינוע בין 290 ל-490 שקלים. הבאתה לארץ היא פרי שיתוף פעולה בין לייב ניישן ישראל וארקנסטון פרודקשנס.

אספוסיטו החלה את דרכה בתחילת שנות האלפיים, כאשר כיכבה במספר סדרות להיטים שזכו להצלחה רבה. הבולטות שבהן הן "אספרנסה" ו-"כמעט מלאכים" שהייתה פופולרית בישראל, והולידה את ההרכב Teen Angels בה הייתה חברה גם לאלי. בהמשך פנתה לקריירת סולו מוזיקלית, ובשנת 2014 הוציאה את אלבום הבכורה שלה "A Bailar". ב-2016 הוציאה את אלבומה השני "Soy" שזכה אף הוא להצלחה עצומה. מאז הוציאה שני אלבומי אולפן נוספים - "Brava" מ-2018 ו-"Libra" משנת 2020, ושחררה מספר אלבומי הופעה.

אספוסיטו נחשבת כוכבת-על במולדתה ארגנטינה, ולצד שירה ומשחק היא מטפחת גם מותג בושם משלה, מדגמנת וכן עוסקת באקטיביזם. בין היתר פעלה לקידום זכויות ההפלה בארצה. יהיה זה ביקורה החמישי במספר בישראל, לאחר שביקרה כאן בסיבובי הופעות של חברי וחברות הטלנובלה בה השתתפה, וכן במסגרת קריירת היחיד שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר