"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נכון, זה עוד אלבום של ליאם גלאגר, אבל זה לא רע
אלבום הסולו השלישי של סולן אואזיס לשעבר, "C’mon You Know", כולל כמה שירים שבהם הוא מנסה לפרוץ את איזור הנוחות שלו, אבל בגדול, זה עוד מאותו דבר
ליאם גלאגר | צילום: GettyImages

נכון, זה עוד אלבום של ליאם גלאגר, אבל זה לא רע

אלבום הסולו השלישי של סולן אואזיס לשעבר, "C’mon You Know", כולל כמה שירים שבהם הוא מנסה לפרוץ את איזור הנוחות שלו, אבל בגדול, זה עוד מאותו דבר

עמי פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הביקורות בחו"ל מיהרו לפרגן ל"C’mon You Know", אלבום הסולו השלישי של ליאם גלאגר, ולהכתיר אותו כ"עבודתו האקספרימנטלית ביותר". הן לא לגמרי טועות או מגזימות, אבל בכל הנוגע לגלאגר - אדם שמתבסס כבר המון שנים על אותם שטיקים - ה"ניסיוני" שלו הוא לא בהכרח חדשני או פורץ דרך עבור המאזין הממוצע.

נכון, יש באלבום החדש לא מעט קטעים שלא הייתם מצפים לשמוע מסולן אואזיס לשעבר. "Moscow Rules", למשל, הוא רגע כזה שרק מבהיר כמה ליאם צריך לפרוץ את גבולות אזור הנוחות שלו. ב"I’m Free" יש אפילו קטע סקא קצר - לא דבר שהייתם מוצאים אי פעם ביצירה הקודמת של כוכב הרוק בן ה־49. ב"The Joker", שמופיע לקראת הסוף, הוא מדבר על עצמו כמי שמחפש בעיקר להצחיק ולהטריל, והוא עושה זאת בחן, מלווה בריף ממכר וקצבי ואפילו במקהלת גוספל - עוד נשק שלא הייתם חושדים שנמצא בארסנל של גלאגר.

אבל בחלקים רבים מדי באלבום ליאם הוא פשוט אותו ליאם. המון פעמים זה עובד, כמו ב"More Power" הפותח. ב"Diamond in the Dark" הוא מתכתב - מוזיקלית וטקסטואלית - עם "A Day in the Life" של הביטלס. לא שזה דבר רע, זה פשוט עוד מהנוסחה האואזיסית המוכרת, של משחק באזורי הסיקסטיז פלוס עוד קצת דיסטורשן.

לא מדובר פה באלבום רע או משעמם. הצעיר מבין האחים ממנצ'סטר נשמע כאן בועט מאי פעם, הלהקה שלו מדגימה חיוניות נדירה ברוק של היום, ויש כאן שירים לא פחות מנהדרים, כמו "It Was Not Meant to B" המקסים והמלודי. אבל אפשר ורצוי היה לקצר את היצירה הזו בלפחות ארבעה שירים. בסופו של דבר, זה עוד אלבום של ליאם גלאגר, עם קלישאות המוטיבציה הרגילות, השירים התלת־אקורדיים והאווירה ההמנונית. מי שמעוניין בזה, ייהנה יותר משני אלבומיו הקודמים והמוצלחים יותר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...