"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי שחשפה באומץ את המחלה: עינת ארליך זכתה למחווה מרגשת
שבוע בלבד אחרי שחשפה כי היא מתמודדת עם גידול מוחי אגרסיבי, ישבה עינת ארליך בקהל של עדי אשכנזי בבית החייל • הקומיקאית עצרה את המופע, פנתה אליה במילים חנוקות והקדישה לה את כל הערב

אחרי שחשפה באומץ את המחלה: עינת ארליך זכתה למחווה מרגשת

שבוע בלבד אחרי שחשפה כי היא מתמודדת עם גידול מוחי אגרסיבי, ישבה עינת ארליך בקהל של עדי אשכנזי בבית החייל • הקומיקאית עצרה את המופע, פנתה אליה במילים חנוקות והקדישה לה את כל הערב

0השמעה
עינת ארליך מתמודדת , אינסטגרם
עינת ארליך מתמודדת | צילום: אינסטגרם
[object Object]

הקומיקאית עדי אשכנזי העלתה קטע מרגש מהופעת הסטנדאפ שלה בבית החייל בתל אביב, שבו הקדישה את כל הערב לחברתה הקרובה עינת ארליך שישבה בקהל, שבוע בלבד אחרי שארליך חשפה כי אובחנה בסרטן המוח מסוג גליובלסטומה.

View this post on Instagram

A post shared by Adi Ashkenazi (@adi.ashkenazi)

'הסרטן עושה יוטרן עם עצמו ויתחרט''

באמצע המופע עצרה אשכנזי את הצחוק, פנתה אל הקהל וסימנה את החברה היושבת מולה. "כל הערב הזה הוקדש לאהובה שלי עינת ארליך שנמצאת פה בקהל", אמרה. "כולנו שולחים לך את כל הבריאות שבעולם ואת כל ההצלחה. אין כמוך בעולם. לצלוח את זה, הסרטן עושה יוטרן עם עצמו ויתחרט". הקהל פרץ בתשואות סוערות, ואשכנזי הוסיפה: "תמחאו לה כי מגיע לה, אוהבים אותך".

למחרת שיתפה אשכנזי בתמונה מהערב גם בעמוד האינסטגרם שלה, בהקדשה אישית. "אתמול בבית החייל היתה הצופה מספר אחת של ההופעות שלי, כמה שמשמח אותי להצחיק אותה תמיד, אתמול זה היה השיא", כתבה. "מיום שהתחיל האירוע הלא פשוט שהיא מתמודדת איתו היא מחזקת את כל הסובבים אותה ומאירה את כולנו באופטימיות ואור. נחזיר לך הכל בכפולות עד הריפוי המלא בעזרת השם. אין כמוך בעולם עינתי".

האבחנה הקשה

ההקדשה מגיעה שבוע אחרי שאשת התקשורת עינת ארליך חשפה בפוסט מטלטל את המחלה שאיתה היא מתמודדת. "השבוע אובחנתי ב-GBM, גליובלסטומה. סרטן מוח. מילים שלא חשבתי שאי פעם אכתוב על עצמי", כתבה, וסיפרה כי עברה ניתוח מורכב ומוצלח להסרת הגידול בבית החולים איכילוב.

עינת ארליך משתפת | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של עינת ארליך
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו