"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי הכישלון ב"פאוור קאפל", עדי בוזגלו נשברת: "מרגישה שאני חייבת"
כוכבת הרשת ואשתו של אסי בוזגלו הניחה בצד את הזוהר והפילטרים, ופנתה למאות אלפי עוקביה ברגע חשוף של הצפה רגשית וריקנות • בסוף הסטורי היא הפנתה בקשה אחת לעוקבות שלה, כזו שכבר מציפה תגובות

אחרי הכישלון ב"פאוור קאפל", עדי בוזגלו נשברת: "מרגישה שאני חייבת"

כוכבת הרשת ואשתו של אסי בוזגלו הניחה בצד את הזוהר והפילטרים, ופנתה למאות אלפי עוקביה ברגע חשוף של הצפה רגשית וריקנות • בסוף הסטורי היא הפנתה בקשה אחת לעוקבות שלה, כזו שכבר מציפה תגובות

אסף הדר
| עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עדי בוזגלו | צילום: אינסטגרם

עדי בוזגלו, מכוכבות הרשת הבולטות בישראל ואשתו של אסי בוזגלו, זוכה ''הישרדות'' והשותף שלה ל''פאוור קאפל'', פנתה לעוקבות שלה בבקשת עזרה כנה. בסטורי חשוף שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, הניחה בוזגלו בצד את הזוהר ותיארה תחושות קשות של הצפה רגשית, ריקנות ותפקוד על אוטומט, עד כדי הודאה כואבת: "אין לי תשובות".

"יש דברים שפעם היו מרגשים אותי בטירוף, והיום פשוט לא", כתבה. "אפילו הספורט, שהיה המקום שלי, משהו שעשה לי טוב ונתן לי אוויר, היום אני עושה כי אני מרגישה שאני חייבת". היא הוסיפה ותיארה תחושה של שגרה אינסופית: "בית, ילדים, עבודה, משימות, אחריות ושוב מהתחלה".

הסטורי של עדי בוזגלו | צילום: צילום מסך

''לא מזהה את עדי שהייתי''

בהמשך הדברים חשפה בוזגלו את מה שהכי מקשה עליה. "הכי קשה שאני מסתכלת על עצמי ולא כל כך מזהה את עדי שהייתי", כתבה. "אני אפילו לא בטוחה שאני יודעת להסביר לכם מה בדיוק עובר עליי, כי זו תחושה שלא הכרתי מעולם. אני מרגישה שאני קצת מאבדת את עדי בתוך כל הרעש".

זו אינה הפעם הראשונה שבה בוזגלו חולקת רגעי קושי מול המצלמות. בפעמים קודמות שיתפה בתקופות מאתגרות, ואף סיפרה כיצד חזרה לריצה כדי לחלץ את עצמה ממקום נפשי לא פשוט.

הפעם, בסיום הסטורי, פנתה בוזגלו לעוקבות שלה בבקשה ישירה. "אני באמת מבקשת מכן, בלי שיפוטיות ובלי עצות מהאוויר: אם עברתן תחושה כזאת, של הצפה, ריקנות, חוסר התרגשות או תחושה שאתן פשוט מתפקדות על אוטומט, מה עזר לכן לצאת מזה?". היא הוסיפה: "אשמח ממש להמלצה מהלב. משהו שעזר לכן באמת. אולי דווקא מישהי שעברה את זה תצליח להבין אותי יותר טוב מכולם".

אסי ועדי בוזגלו | צילום: צילום מסך - אינסטגרם רשת 13
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...