"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ודי ניר מוזס נחרצת: "איזו ממשלה פח"

אשת התקשורת העלתה לחשבון האינסטגרם שלה תיעוד של עימותים בין חיילים למפגינים חרדים • היא החליטה לפנות למצביעי ליכוד שילדיהם התגייסו לצבא: "התעוררו, פליז"

0השמעה
ג'ודי ניר מוזס מתפללת שימצאו פתרון , צילום מסך
ג'ודי ניר מוזס מתפללת שימצאו פתרון. צילום: צילום מסך

אשת התקשורת ג'ודי ניר מוזס אמנם חיה בניו יורק, אבל היא מעורבת באקטואליה ובנעשה בישראל. בסטורי שהעלתה, שיתפה עם העוקבים סרטון של קטטה בין חיילים למפגינים חרדיים מחוץ לכלא 10 ופנתה להורים מצביעי ליכוד ששולחים את ילדיהם לצבא.

ג'ודי ניר מוזס נגד הממשלה| אינסטגרם

"מבינים במה החיילים שלנו מתעסקים? איזו ממשלה פח, רוב השרים בה הורים למשתמטים והעיקר שהאריכו לחיילים את השירות. ליכודניקים, התעוררו פליז. אתם שולחים ילד לצבא להגן על המדינה ובגלל ממשלת ישראל, הוא נאלץ להגן על העובדה שהוא בכלל התגייס".

זו לא הפעם הראשונה בהמוזס פונה למצביעי הליכוד, כשברקע מערכת הבחירות הגורלית באוקטובר. בסוף החודש שעבר התייחסה לקטע ששודר בערוץ 14, שם נאמר על גדי איזנקוט: "הוא בן אדם רע, הוא אבא של בן אדם רע". ג'ודי הוסיפה את הכיתוב "אלו הערכים עליהם אתם נלחמים, ליכודניקים יקרים?".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר