"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הזמר המפורסם על מצבו הכלכלי: ״גרתי חצי שנה ברחוב״
הראפר, שכבר סיפר בעבר שלא הצליח לשלם שכר דירה, הרחיב הפעם בפודקאסט של הקומיקאי אסף מור יוסף וחשף התמודדות שנמשכת מאז 2019 • על המחיר של האותנטיות, פרנסת ארבעה ילדים, ועל התקופה בעברו שממנה הוא שואב פרופורציות
רון נשר. צילום: צילום מסך

הזמר המפורסם על מצבו הכלכלי: ״גרתי חצי שנה ברחוב״

הראפר, שכבר סיפר בעבר שלא הצליח לשלם שכר דירה, הרחיב הפעם בפודקאסט של הקומיקאי אסף מור יוסף וחשף התמודדות שנמשכת מאז 2019 • על המחיר של האותנטיות, פרנסת ארבעה ילדים, ועל התקופה בעברו שממנה הוא שואב פרופורציות

אביב דרורי
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

רון נשר חוזר לדבר על הכיס, והפעם בהרחבה. הראפר והיוצר, שנחשב לאחד האנשים הכי ורבליים ודעתנים בתעשיית הבידור הישראלית, התארח בפודקאסט של הקומיקאי אסף מור יוסף ופרש בכנות נדירה תמונה של משבר כלכלי מתמשך, שלדבריו מלווה אותו כבר שנים.

"מ-2019 עד עכשיו אני לא זוכר שנה שהיה לי בה קל", אמר. "אני חווה את שבע השנים הקשות שלי בתקופות האחרונות. קשה מאוד, מאוד מאוד קשה, אני לא אומר סתם".

זו אינה הפעם הראשונה שנשר מדבר על מצבו הכלכלי. עוד בחודש שעבר הואסיפר בסשן שאלות ותשובות באינסטגרםשלא הצליח לשלם שכר דירה במשך חודשיים, וכעת הוא ממשיך את אותו קו בפודקאסט, בגילוי לב מפורט יותר.

''זה טירוף''

לדבריו, הקושי מתחדד דווקא עכשיו, בין היתר בגלל סיום פרויקטים טלוויזיוניים. נשר הצביע על כובד האחריות כראש משפחה: "אני מוצא את עצמי בתקופה האחרונה בחודשיים מאוד קשים, ויש לי ארבעה ילדים בבית, בת אחת של יפית ושלושה שלי, וזה טירוף.''

''נגמר 'גולסטאר' ונגמרו כל הדברים האלה, ואתה מוצא את עצמך, קשה. כיוצר אתה צריך הרבה שקט נפשי בשביל ליצור, אתה לא יכול להיות עם טרדות בראש ועם לחצים".

''איתי לא יעשו שת''פים''

את אחת הסיבות המרכזיות לפגיעה בהכנסות תלה נשר דווקא באופי חסר הפילטרים שלו, שלטענתו מרתיע מפרסמים. "איתי לא יעשו שת"פים ולא יעשו איתי קמפיינים כי אני בן אדם שהוא דעתן", הודה. "וזה אולי יפגע לנו באופציה לעבוד עם ההוא ועם ההוא. אבל בסופו של יום לקחתי על עצמי, בהבנה שזה מה שבחרתי להיות, זה מי שאני".

רון נשר, צילום: מתוך אינסטגרם

''לא מפחד לאכול מפחים''

למרות הכל, נשר מספר שהוא שומר על הראש מעל המים בזכות פרופורציות שרכש בדרך הקשה. הוא נזכר בתקופה שבה היה בתחתית, והסביר מדוע הוא לא מרשה למשבר הנוכחי לשבור אותו: "זה גורם לי לא לשבת בבית לחוץ מאוד ממה יביא יום. אני כבר גרתי חצי שנה ברחובות כשהייתי צעיר, אני לא מפחד לאכול מפחים. אבל היום יש לי ילדים, אז זה מלחיץ אותי בצורה אחרת".

לצד הקושי, בחר הראפר לסיים בנימה אופטימית, ואף רמז שהוא מתכנן קדימה: "מתישהו אלוהים ייתן לי את פרק הזמן של השקט הארוך הזה, ואז אני אטרוף. בינתיים הכנתי מספיק דברים בצד, אבל אני כרגע צריך לעבוד בעבודה שלי בשביל להביא פרנסה הביתה. אז היו חודשיים קשים, מקווה שיהיה חודש יותר טוב".

רון נשר, צילום: כפיר זיו
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...