"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דור טאוב לשחף רז: ''נגעתי לו בכיפה והמשכתי ללכת''

בפודקאסט "All-in" בחר דור טאוב לשתף את שחף רז באחד הסיפורים המוזרים משירותו הצבאי, שהתרחש דווקא במקלחות • תגובת ההלם של שחף הפכה את הקטע לוויראלי

0השמעה
נויה אריאלי ודור טאוב , מתוך אינסטגרם
נויה אריאלי ודור טאוב. צילום: מתוך אינסטגרם

שיחות בין גברים על השירות הצבאי מגיעות לא פעם למחוזות בלתי צפויים, אבלדור טאובלקח את זה צעד אחד רחוק. בפרק של הפודקאסט "All-in" פתח טאוב שיחה לא שגרתית עם שותפו שחף רז, שהתגלגלה במהירות לסיפור קורע מצחוק על תקרית מקלחות מהצבא.

הכל התחיל בשאלה אינטימית של טאוב, שרז ניסה לענות עליה בקור רוח: "זה לא איזה טקס חניכה שכולם עוברים", הבהיר. אלא שהתשובה רק פתחה לטאוב את התיאבון לשתף חוויה משלו.

"בצבא אתה רואה הכל", הכריז, ומיד צלל לתיאור המקרה: נכנס להתקלח, ראה שני חברים ערומים לגמרי מסתבנים, ניגש לאחד מהם, עשה מחווה קטנה והמשיך ללכת. "הוא לא אמר כלום, ואני לא אמרתי כלום", סיכם.

@allinhouseofpodcasts

״נגעתי לו בכיפה והמשכתי ללכת״ | דור טאוב ושחף רז בפודקאסט ״כן מאמי״ | הפרק זמין לצפייה מחר בכל הפלטפורמות והיוטיוב

♬ original sound - All•in הבית של הפודקאסטים

''זה היה כמו לגעת בשלי, מה ההבדל''

רז, שהתקשה לעכל את רמת הפתיחות, שאל בתדהמה: "איך בסיטואציה כל כך גיי עשית את זה עוד יותר גיי? אתה רואה את הדבר הזה ומחליט, 'אני אהיה יותר גיי מזה'?".לטאוב היה הסבר מוכן. "ברור, זה הקטע", השיב. "אני צריך לככב בסיטואציה הזאת. נרמלתם גייזות סטרייטית? אני אצטרף לחגיגה".

הוא אף הוסיף עקיצה וטען שאולי אותו חייל בכלל שמח מהמחווה, אחרי שבועיים בבסיס בלי לצאת הביתה. כשרז שאל אם המגע "היה נעים", טאוב לא התבלבל: "זה היה כמו לגעת בשלי, אותו דבר, מה ההבדל".

נויה אריאלי ודור טאוב,צילום: שוקה כהן
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר