שש שנים חלפו מאז שסדרת הלהיט "תאג"ד" ירדה מהמסך, אבל נראה שהגעגועים של הקהל הישראלי לחוגד הפלוגתי הכי מפורסם בצה"ל רק הולכים ומתגברים. אתמול (ראשון), השחקן דין מירושניקוב, שגילם בסדרה את דמותו האייקונית של החובש פולצ'ק, הצליח להטריף את הרשת עם פוסט קטן שהצית גל ענק של שמועות על קאמבק אפשרי.
"יותר מדי פעמים קראו לי פולצ'ק"
הכל התחיל כשמירושניקוב פרסם בחשבון האינסטגרם שלו תמונת סלפי מתוך רכב צבאי, כשהוא לבוש במדי צה"ל מלאים, ולצידו חבריו לקאסט הסדרה. אל התמונה התמים לכאורה, צירף השחקן כיתוב שלא משאיר הרבה מקום לספק: "יותר מידי פעמים קראו לי פולצ'ק היום. הבנתי את הרמז".
כדי להשלים את החוויה הנוסטלגית ולזרות עוד קצת מלח על בלוטות הציפייה של המעריצים, הוסיף מירושניקוב לרקע הסטורי את השיר "עוד יום" של להקת Full Trunk - שיר הפתיחה של הסדרה, שאי אפשר לשמוע אותו מבלי לדמיין את האמבולנס הצבאי דוהר בחולות.
הנוסטלגיה עושה את שלה
כזכור, "תאג"ד" ששודרה ב-yes זכתה להצלחה מסחררת ולנתוני צפייה אדירים, כשהיא הופכת את צוות השחקנים הצעיר שלה, שכלל בין היתר את תומר קאפון, שירה נאור, אור אדרי וכמובן דין מירושניקוב, לכוכבים בן לילה. הסדרה הצליחה לשלב באופן מדויק בין דרמה, הומור צבאי שחור, אקשן והרבה מאוד מתח, וזכתה למעמד של סדרת קאלט של ממש בתרבות הפופ הישראלית.
בתקופה האחרונה אנחנו עדים ליותר ויותר סדרות עבר אהובות שעושות קאמבק מפתיע למסך בעונות חדשות או בפרקי איחוד. האם הטיזר של פולצ'ק מעיד שגם "תאג"ד" בדרך להצטרף לטרנד המבורך הזה? כרגע גופי השידור וההפקה עדיין שומרים על שתיקה.
