"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סופי מ''חתונמי'' 26 יום אחרי הלידה: ''לא מבטיחה להיות אמא מושלמת''
26 ימים בלבד אחרי שהפכה לאמא, כוכבת "חתונה ממבט ראשון" עצרה לרגע ושיתפה את העוקבים ברגשות הגולמיים סביב בנה הבכור • בין השורות היא גם נתנה לו הבטחה אחת, והודתה במה שהיא כבר יודעת בוודאות
סופי מ"חתונמי" אחרי הלידה. צילום: אינסטגרם

סופי מ''חתונמי'' 26 יום אחרי הלידה: ''לא מבטיחה להיות אמא מושלמת''

26 ימים בלבד אחרי שהפכה לאמא, כוכבת "חתונה ממבט ראשון" עצרה לרגע ושיתפה את העוקבים ברגשות הגולמיים סביב בנה הבכור • בין השורות היא גם נתנה לו הבטחה אחת, והודתה במה שהיא כבר יודעת בוודאות

אביב דרורי
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סופי בנג'מין, כוכבת העונה הנוכחית של "חתונה ממבט ראשון", שיתפה את העוקבים ברגע אישי ומרגש: 26 ימים בדיוק אחרי שהפכה לאמאלבנה הבכור, איתן, היא העלתה פוסט רגשי במיוחד המוקדש כולו לתינוק.

"רק 26 ימים שאנחנו מכירים, וכבר קשה לי לזכור איך הלב שלי היה לפני שהגעת אליו", כתבה בפתח הדברים. בהמשך תיארה את ההורות הטרייה במילים שנגעו ללב רבים מהעוקבים: "פתאום יש לי לב שמסתובב מחוץ לגוף". היא הודתה כי היא מוצאת את עצמה רוצה לעצור את הזמן ולשמור כל רגע קטן, "את הריח שלך, את היד הקטנה שלך בתוך שלי".

''אני בטוח אטעה''

לצד ההתרגשות, בנג'מין גם בחרה לרסן את הציפיות מעצמה כאם, ופנתה לבנה בהבטחה: "אני לא מבטיחה להיות אמא מושלמת, אני בטוח אטעה, אלמד... אבל אני מבטיחה לך דבר אחד, שתמיד אהיה שם". את הפוסט חתמה במילים: "איזה מזל שנולדתי להיות אמא שלך".

סופי ודור הפכו לאחד הזוגות הבולטים של העונה, מאז שנפגשו לראשונה מתחת לחופה בריאליטי השידוכים של קשת 12. בנם הבכור, איתן יצחק, נקרא על שמו של אביו המנוח של דור, יצחק ז"ל, מחווה משפחתית שריגשה את העוקבים כבר עם חשיפת השם. בעוד שהעונה עדיין משודרת, השניים כבר פתחו בחייהם הפרטיים פרק חדש כהורים טריים.

סופי עם דור ואיתן, צילום: חיה זליקוביץ'
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...