נראה שהחודש האחרון ממש לא מאיר פנים למערכת העיכול של קרן פלס. מי שעוקב אחרי הזמרת והיוצרת ברשתות החברתיות, ודאי זוכר את הדרמה שהתחוללה רק לפני כשבועיים, וכעת נראה שההיסטוריה חוזרת על עצמה, והפעם פלס דורשת את תמיכת הציבור.
"חייבת נחמת המונים"
בסטורי חדש שהעלתה פלס לחשבון האינסטגרם שלה, על רקע תמונה פסטורלית של שקיעה בחוף הים עם אנשים שמשחקים כדורגל, היא שיתפה את עוקביה במצבה הרפואי המייאש. "יש איזה וירוס בטן קטלני שמסתובב פה לאחרונה?" שאלה פלס את העוקבים.
למרות הנוף המרגיע שברקע, פלס הבהירה ששום דבר לא מנחם אותה כרגע מלבד השתתפות בצערה: "וסליחה מהשקיעה אבל שתלך לחפש אני חייבת נחמת המונים", סיכמה את הסטורי הכואב והמשעשע כאחד.
"נא לשאת תפילות"
הבקשה של פלס לנחמה מגיעה בטיימינג בעייתי במיוחד, שכן זו אינה הפעם הראשונה החודש שהיא מדווחת על בעיות בבטן. כזכור, רק לפני שבועיים שיתפה פלס בתיעוד מביתה כי היא סובלת מתסמינים קשים בעקבות הרעלת מזון, לאחר שאכלה קציצות מקולקלות.
באותה תקרית, הלחץ היה בשיאו, שכן פלס הייתה אמורה להופיע באירוע חתונה משותף עם חברתה הטובה מירי מסיקה. "תקשיבו אכלתי קציצות מקולקלות ויש לי חתונה עם מירי בשבת, אז נא לשאת תפילות", כתבה אז לעוקביה, כשהיא שוכבת במיטה, משרה את גופה במים רותחים ורואה סדרות כדי להתאושש בזמן ולהיכנס לשמלה שתכננה ללבוש.
כעת, נותר רק לקוות שהפעם ההתאוששות תהיה מהירה יותר, ושהיא אכן תקבל את "נחמת ההמונים" שביקשה.

