"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ענבל אלדן הגיעה לחוף נודיסטים: ״אני צורחת״
יוצאת "האח הגדול" בסך הכל רצתה לתפוס קצת צבע ושלווה מול הגלים, אבל מצאה את עצמה בלוקיישן מפתיע לחלוטין • כך הגיבה כשניגשו אליה מתרחצים
הטעות של ענבל אלדן. צילום: אינסטגרם

ענבל אלדן הגיעה לחוף נודיסטים: ״אני צורחת״

יוצאת "האח הגדול" בסך הכל רצתה לתפוס קצת צבע ושלווה מול הגלים, אבל מצאה את עצמה בלוקיישן מפתיע לחלוטין • כך הגיבה כשניגשו אליה מתרחצים

אביב דרורי
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לפעמים כל מה שבן אדם צריך זה קצת שקט, ים, שמש וגלים. זה בדיוק מה שחיפשה יוצאת "האח הגדול"ענבל אלדןכשיצאה לחוף הים, אלא שתוכניות לחוד ומציאות לחוד. אלדן מצאה את עצמה בטעות בחוף נודיסטים.

התגובה של ענבל, צילום: אינסטגרם

"מנסים להציע לי לאסוף צדפות"

"אני צורחתתתתת, אני בטעות בחוף נודיסטים", כתבה אלדן בהודעת וואטסאפ מבוהלת ומשעשעת כאחד שנחשפה בסטורי. החוויה, כפי שהיא מתארת אותה, הייתה רחוקה מאוד מהמנוחה השלווה שחיפשה: "אנשים נגשים אליי עם כל ה-🍆 (אימוג'י חציל), מנסים להציע לי לאסוף צדפות, רוצים ללכת איתי לסיבוב בחוף".

נראה שההצעות הרומנטיות לטיול על החוף לא ממש עשו רושם על אלדן, שהייתה עסוקה בעיקר בהלם מהנוף האנושי החדש והחשוף מדי. "וואי, רק רציתי קצת שקט ומנוחה", סיכמה את החוויה הבלתי נשכחת, "אני רק רואה איברים".

חוף הנודיסטים של ענבל אלדן, צילום: אינסטגרם

בפעם הבאה, כנראה, אלדן תבדוק קצת יותר טוב את השילוט בכניסה לחוף לפני שהיא פורסת את המגבת.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...