"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מושיק גלאמין: ''אני לא לוזר''

איש התקשורת העלה סרטון שבו הוא חושף בכובד ראש את "החוקים" שלו ברשתות החברתיות • למה הוא מסרב בעקביות לעשות לייק או לשתף פוסטים של חברים קרובים, ומהו התנאי האחד ויחיד שבו הוא כן יסכים, בסוף, לפרגן להם

0השמעה
מושיק גלאמין , צילום מסך
מושיק גלאמין. צילום: צילום מסך

כולנו מכירים את הדינמיקה המזויפת לפעמים של הרשתות החברתיות, אבלמושיק גלאמיןהחליט לשים לה מראה. בסרטון חדש, איש התקשורת חושף את "האסטרטגיה" שמאחורי הלייקים והשיתופים שלו, או ליתר דיוק, היעדרם.

"אני לא משתף פוסטים של חברים, לא עושה להם שר, לא תגובות ולא לייקים", פותח גלאמין את הסרטון בטון רציני לחלוטין. הסיבה, לדבריו, פשוטה: "אני פשוט לא רוצה שיחשבו שאני מפרגן".

מושיק גלאמין על תרבות האינסטגרם

הסטנדרט הכפול

מכאן הוא ממשיך ומפרק את הסטנדרט הכפול של תרבות האינסטגרם. שיתוף תוכן של אנשים זרים לגמרי מתקבל אצלו בברכה, שכן מדובר לדבריו ב"תוכן איכותי, השראה, תוכן ראוי שכדאי שאנשים יכירו". אבל כשמדובר בחברים קרובים, החוקים מתהפכים: "אם זה חבר שלי, אז אני מעדיף לא לשתף, כדי שלא יחשוב שאני מאחוריו ושאני מאמין בדרך החדשה שלו".

ובכל זאת, מתברר שיש חריג אחד לחוק הנוקשה, והוא תלוי אך ורק במדד ההצלחה והעוקבים. "אם יש לו מלא עוקבים, והוא ממש יצליח ויעלה על הגל, אז אני כמובן אפרגן ואכתוב 'תמיד ידעתי שאתה תותח'", הוא מסביר.

את הסרטון, עקיצה מדויקת לתרבות ה"קלאוט" ורדיפת הפרסום ברשת, הוא חותם בפאנץ' חד: "אבל כרגע, כל עוד הוא בהתחלה של משהו חדש, אני לא, חס וחלילה, אפרגן. אני לא לוזר".

מושיק גלאמין,צילום: אור גפן
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר