אביר קארה נגד המינוי של כתבת חדשות 12 שעזבה: ''למדו מקטאר''

מעיין פרתי, כתבת הצרכנות של חדשות 12, מונתה לדוברת ההסתדרות, והמהלך עורר סערה • אביר קארה תקף בחריפות: ''‏קנה בכסף את מי שאמורה לסקר ולבקר את יוקר המחיה''

מעיין פרתי. צילום: אורן בן חקון

מינויה של מעיין פרתי, כתבת הצרכנות הוותיקה של חדשות 12, לתפקיד דוברת ההסתדרות הצית היום סערה. בין המבקרים הבולטים היה הפעיל הפוליטי אביר קארה, חבר כנסת וסגן שר לשעבר, שיצא במתקפה חריפה על המהלך.

בפוסט שפרסם ברשת קישר קארה את המינוי לפרשת "קטארגייט", וטען כי "ההסתדרות למדה מקטאר". לדבריו, הארגון "אחראי ליוקר המחיה", ובמינוי פרתי הוא "קנה בכסף את מי שאמורה לסקר ולבקר את יוקר המחיה". 

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Abir Kara אביר קארה (@abirkara)

נפרדה אחרי 12 שנים

פרתי, ילידת 1988, עבדה 12 שנים בחברת החדשות של ערוץ 12, מתוכן כעשור ככתבת הצרכנות והכלכלה של "תוכנית חיסכון". לאורך השנים הפכה לאחת הכתבות המזוהות עם הסיקור הביקורתי של יוקר המחיה, המונופולים והטעיות צרכניות.

בשבוע שעבר הודיעה על עזיבתה, וכעת מונתה לדוברת ההסתדרות במקום יניב לוי, שמסיים את תפקידו. בפוסט הפרידה שלה איחלה לעמיתיה "להמשיך בדרך המקצועית והיושרה שלכם".

מעיין פרתי, צילום: ניר פקין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר