"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משתתף "האח הגדול" חשף שנאנס: "אני לא מפחד יותר"

יענקי גולדהבר חשף בחשבון האינסטגרם שלו שחווה שתי תקיפות מיניות, אחת מהן התרחשה לפני כשנה • "חי בבעתה בכל רגע ורגע, זה מפרק לי את הלב - אבל חייבים לשים לזה סוף"

,עודכן
0השמעה
יענקלה גולדהבר , צילום מסך
יענקלה גולדהבר. צילום: צילום מסך

יוצא "האח הגדול" יענקי גולדהבר חשף הערב (ראשון) בחשבון האינסטגרם שלו שחווה שתי תקיפות מיניות. מאז, לדבריו, הוא חי בפחד - אבל לא מתכוון לתת לאף אדם להשתיק אותו. "אני רוצה לפתוח נושא מאוד כואב. אני לא יודע כמה עברו את זה בחיים שלהם, אבל זה מפרק את הלב ומפחיד כל רגע ורגע מהחיים.

יענקי גולדהבר. לא מפחד יותר,

"כמה שנים שאני חי בבעתה מכל רגע ורגע. זה לא משהו שעוזב אותי אפילו לרגע וזה לא משהו שקרה לפני מיליון שנה. זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בישיבה ופעם שנייה ממש לפני שנה או קצת יותר. זה מתחיל מפרגון קטן, נמשך לסדרה של שיחות בלתי פוסקות ואז החרדה מכל רגע בחיים.

איש אמיץ,

"שיחות אינטימיות שברגע אחד יכולות לשבור לך את הלב ולפרק לך את החיים ולא, אי אפשר לעמוד מנגד. ישנם אנשים רעים מאוד מאחורי העמודים האלה, שיודעים בדיוק איך להפיל אותך, מאיימים עליך ואתה חי בבעתה כל רגע ורגע בחיים האלה".

"פחדתי פחד מוות"

לדבריו של גולדהבר, גם הוא התמודד עם פחד משתק - אבל החליט לספר לכולם מה שעבר עליו: "עד היום פחדתי פחד מוות לדבר על הדבר הזה. פחדתי שברגע שאדבר גם ארגיש נחות בעיניי הסביבה ובעיקר פחדתי שהאנשים הבזויים האלה יתחילו לפרסם דברים קשים. היום בבוקר הבנתי שאני חייב לעשות את זה. אני לא מפחד יותר. אני לא אתן לאף בן אדם בעולם להשתיק אותי ולתת לי לחיות בפחד אינסופי.

"אני אנצח אתכם, אתם תשלמו על המעשים שלכם.
זה לא רק נגדי. יש עוד מאות ואלפי צעירים שעוברים את הסבל הזה. חייבים לשים לזה סוף. אונס זה אונס. גם פיזי חלילה וגם טכנולוגי. והכי חשוב: אם זה קרה לכם אל תתביישו, אל תפחדו. תספרו את הסיפור שלכם, אין לאף אדם בעולם את הזכות להשתיק אתכם ולתת לכם לחיות בפחד".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר