"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נכנסה לגמילה - ולא יצאה ממנו על הרגליים

אמילי וויליס נכנסה למוסד גמילה כדי לטפל בהתמכרות עמה התמודדה • הצוות הרפואי מצא אותה מחוסרת הכרה והיא סובלת מנזק בלתי הפיך • בני משפחה טענו לרשלנות מצד המוסד - וקיבלו מיליונים שיבטיחו לה טיפול רפואי הולם

,עודכן
0השמעה
אמילי וויליס. גמילה שהסתיימה בתרדמת , אינסטגרם
אמילי וויליס. גמילה שהסתיימה בתרדמת. צילום: אינסטגרם

בני משפחתה של שחקנית הפורנו אמילי וויליס יקבלו 3 מיליון דולרים בגין תביעה שהגישו, לאחר שוויליסהגיעה למוסד גמילהבעקבות התמכרות לקטאמין - והפכה לסיעודית לחלוטין. בינואר 2024 השחקנית אשפזה את עצמה והגיעה למקום כשהיא במצב רפואי ירוד. לפי אמה, היא שקלה 45 קילוגמים והתמודדה עם זיהומים שונים וכאבים עזים, אך לא זכתה למעקב רפואי הולם.

בפברואר של אותה השנה, היא נמצאה מחוסרת הכרה. הצוות הרפואי שהוזעק למקום הצליח להשיב דופק אחרי החייאה ממושכת, אולם וויליס נכנסה לתרדמת. היא התעוררה אחרי חודשיים, אולם נותרה סיעודית לחלוטין. לפי בני משפחתה, היא מסוגלת להזיז את עיניה, אבל היא לא יכולה לדבר, ללכת ולבצע פעולות בסיסיות. מאז ששוחררה מבית החולים, היא חיה בבית אמה ביוטה ונזקקת לטיפול רפואי מסביב לשעון.

אמילי וויליס,צילום: אינסטגרם

אמה, יסניה לארה קופר, הגישה תביעה נגד מרכז הגמילה והחברה שמפעילה אותו. בין היתר, טענה שבתה הושארה ללא השגחה ולא קיבלה טיפול שהלם את מצבה הרעוע. מנגד, עורכי הדין של המרכז טענו שהצוות הבחין בהחמרה במצבה של וויליס, אולם היא סירבה להתפנות לקבלת טיפול רפואי והתעקשה להישאר במרכז.

המשפט נגמר בפשרה ובני המשפחה זכו לקבל 3 מיליון דולרים, אולם אחרי הוצאות על עורכי דין, יישארו ברשותם 1.26 מיליון דולרים שיועברו במלואם כדי לשלם חובות רפואיים ולספר לוויליס הצעירה את הטיפול לו היא זקוקה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר