רק לפני ימים ספורים, הזמרת והיוצרת קרן פלס שיתפה כי היא סובלת מתסמינים קשים בעקבות הרעלת מזון, ימים ספורים לפני האירוע המתוכנן. הגילוי הגיע בעקבות אכילת קציצות מקולקלות, כשהיא מנסה לעשות הכל כדי להתאושש בזמן לערב החתונה המשותף עם מירי מסיקה היום בערב (שבת).
כעת, נראה שהמאמצים השתלמו ופלס מתכוננת להופעת הענק במנורה עם מירי מסיקה, בה יתארחו שירי מימון וריקי גל.
"לא קולטת"
בסטורי חדש שהעלתה היום, היא מתעדת את עצמה שוכבת במיטה ומשתפת בתחושות המציפות אותה. "אני שוכבת במיטה של הילדה שלי... מנסה לנשום", היא פותחת. "יש אירוע ממש גדול היום. ואני בטבע שלי לא קולטת את הגודל של אירוע אף פעם עד שאני נמצאת פיזית שם".
על גבי הסרטון היא הוסיפה טקסט חושפני: "יש עוד מישהי פה שנהיית אדישה כשמגיע משהו ממש מרגש? כלומר שלחץ אצלה גם מתורגם לאפאתיות? (זה יום שחיכיתי לו הרבה לילות)".
הבן מנגן, ההתרגשות בשיאה
פלס ממשיכה ומתארת את ההדחקה הטבעית שלה לקראת מעמדים כאלה: "אני כאילו פחות או יותר מבינה, אבל לקראת האמצע אני כזה... אני מסרבת להכיר בדברים גדולים, אבל זה מאוד מאוד גדול".
לדבריה, ישנן מספר סיבות להתרגשות העצומה סביב ההופעה הספציפית הזו: "זו מנורה אחרונה לסיבוב והיו המון, והבן שלי מנגן... ויש שתי אורחות כאילו מדהימות, ויש את מירי, ולא יודעת זה גדול נורא".
למרות הלחץ וההתרגשות, היא מסכמת בנימה אופטימית ומרגיעה רגע לפני היציאה לאולם: "אז עכשיו אני יוצאת. אבל תדעו שאני רגועה".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)