טל טיטו מ"האח הגדול" עוקצת: "יעשו הכל כדי להישאר רלוונטיים"

האם מדובר ברומן אמיתי או בתרגיל יחצ"ני נואש שנועד לתפוס כותרות? חברתם לשעבר לבית "האח הגדול" חשפה מה היא חושבת על המהלך

טל טיטו עוקצת. צילום: אינסטגרם

הדייט הלילי והמפתיע של ענבל אלדן (36) ובן אוזלבו (22) ממשיך להסעיר את הרשת, אך לא כל הקולות בתעשייה מפרגנים לזוגיות המתבשלת. מי שבחרה שלא לעבור בשתיקה על הקשר החדש והמדובר היא יוצאת נוספת מבית "האח הגדול", טל טיטו, שיצאה למתקפה נגד השניים.

בסדרת סטוריז שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, יצאה טיטו נגד מה שהיא מגדירה כמהלך יחצ"ני שנועד לתפוס כותרות. מבלי לציין שמות מפורשים אך ברמיזה עבה ביותר שהופנתה ישירות לענבל ובן, כתבה טיטו לעוקביה: "אנשים יעשו הכל כדי להישאר רלוונטיים, עד רמת להמציא מערכות יחסים ודייטים. חח שבוע טוב גיבורים, הכל כזה קרינג' לי בעולם, אוף".

עוקצת?, צילום: אינסטגרם

"למכור את עצמך בדרכים מיניות"

טיטו לא עצרה כאן והמשיכה להטיח ביקורת נוקבת בסטורי נוסף, שבו תקפה את ההתנהלות התקשורתית סביב חשיפת הדייט והתגובות שנלוו אליו ברשתות. "והכי גרוע זה למכור את עצמך בדרכים מיניות". והוסיפה, "יאללה סבבה, אתה חתיך, את כוסית הבנווווו. הבנתי, כולם הבינו, עכשיו נשמח לשמוע אתכם מדברים וקצת מעניינים".

"קצת מעניינים", צילום: אינסטגרם

המתקפה של טיטו מצטרפת לתגובות המעורבות ברשת סביב הרומן המפתיע ופער הגילים הבולט שעומד על 14 שנים, במיוחד לאחר שאלדן עצמה ניסתה להכחיש את טיב הקשר בסטורי מבוהל שמיהרה למחוק, וטענה כי המצב ביניהם "כאוטי לחלוטין". האם ענבל ובן יבחרו להגיב למתקפה של טל טיטו, או שהם ימשיכו לתת לרומן לדבר בעד עצמו? ימים יגידו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר