"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צמודה לאלופת המדינה: השותפה המפתיעה לטיול של ג׳ודי ניר מוזס

ג'ודי ניר מוזס יצאה לחופשה באיסלנד, ומהתמונות שפרסמה התברר מי מלווה אותה • לצידה בסיור ברחובות רייקיאוויק נראתה אלונה ברקת, הבעלים של הפועל באר שבע, בצמד שלא בדיוק ציפינו לראות יחד

,עודכן
0השמעה
ג'ודי ניר מוזס באיסלנד. צילום: צילום מסך

ג'ודי ניר מוזס יצאה לחופשה באיסלנד, ומהתמונות שפרסמה התברר מי מלווה אותה במסע: אלונה ברקת, הבעלים של קבוצת הכדורגל הפועל באר שבע.

השתיים תועדו יחד ברחובות רייקיאוויק, בירת המדינה, כשהן צועדות שלובות זרוע וכשברקת חובשת כובע צמר ורוד בולט. בין השאר הן תועדו בנמל העיר, על רקע היאכטות ובניין ההרפה, ובסיור הקלאסי במרכז העיר.

אלונה ברקת נמצאת כעת בבירה האיסלנדית לקראתמשחק מוקדמות ליגת האלופותשל הפועל באר שבע נגד הקבוצה המקומית.

ג'ודי ניר מוזס ואלונה ברקת,צילום: צילום מסך

עצירה חובה בכנסייה

אחת התמונות צולמה ברחוב סקולוורדוסטיגור, המדרחוב שנצבע בצבעי הקשת והפך לאחד המקומות המצולמים ביותר באיסלנד. בקצה הרחוב נראית האלגרימסקירקיה, הכנסייה הלותרנית שהיא המבנה המזוהה ביותר עםרייקיאוויקואחד הגבוהים במדינה.

ברקת תועדה גם בכיכר שמול הכנסייה, ליד פסלו של לייף אריקסון, המגלה הנורדי שלפי המסורת הגיע לאמריקה מאות שנים לפני קולומבוס. הפסל, מתנה מארצות הברית לאיסלנד משנת 1930, הוא אחד מסמלי העיר.

המבנה הכי מפורסם של עיר הבירה,צילום: צילום מסך

שתי דמויות מעולמות שונים

הצמד מסקרן בעיקר בגלל הפער בין העולמות. ניר מוזס היא אשת תקשורת ומגישה ותיקה, מהדמויות הבולטות בסצנה החברתית בישראל, וגרושתו שלהשר לשעבר סילבן שלום.

ברקת, לעומת זאת, היא אחת הנשים הבודדות בישראל שעומדת בראש מועדון כדורגל בכיר. היא רכשה את הפועל באר שבע ב-2007, כשהקבוצה הייתה בליגה הלאומית, והובילה אותה לאחת התקופות המוצלחות בתולדותיה, כולל שש אליפויות.

אלונה ברקת בחגיגות האליפות,צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר