"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קורין גדעון נגד אודיה אזולאי: "העברית צורמת"
מגישת הטלוויזיה שמעה את האלבום החדש של הזמרת והחליטה שהיא חייבת להתערב • המגישה מכריזה על הכיוון המקצועי החדש שלה ומציעה לזמרת המצליחה את שירותיה
אודיה אזולאי. צילום: אינסטגרם

קורין גדעון נגד אודיה אזולאי: "העברית צורמת"

מגישת הטלוויזיה שמעה את האלבום החדש של הזמרת והחליטה שהיא חייבת להתערב • המגישה מכריזה על הכיוון המקצועי החדש שלה ומציעה לזמרת המצליחה את שירותיה

ענבר כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

האלבום החדש של הזמרתאודיהממשיך לעורר הדים, והפעם מי שהחליטה להתייחס אליו היא לא אחרת ממגישת הטלוויזיהקורין גדעון.

בסרטון שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה מתוך הרכב, שיתפה גדעון את עוקביה בתחושותיה לגבי השירים החדשים, ועל הדרך סיפקה ביקורת בונה ומשעשעת במיוחד.

"הדיקציה מעלפת, אבל העברית צורמת"

"מה אני עושה באוטו כמובן? מאזינה לאלבום החדש של אודיה", פתחה גדעון את הסטורי. אלא שמהר מאוד היא עברה להצעה עסקית מפתיעה: "אם אתם מכירים אותה ויש לכם קשר אליה, אני מציעה את ההצעה הבאה - אני מגיעה בחינם, אין כסף, לעשות לך ייעוץ לשוני".

גדעון מיהרה להבהיר שאין לה טענות לגבי אופן ההגשה של הזמרת המצליחה: "שימו לב, אין לי בעיה עם הדיקציה. הדיקציה שלך מעלפת... אין לי בעיה עם זה, אוהבת. אמה מה? יש לי טיפה בעיה עם הטעויות בעברית. אהובה, באלבום החדש יש כמה דברים צורמים".

אודיה אזולאי, צילום: קוקו

מרכיבים משקפיים והולכים לאיבוד

כדי להמחיש את טענתה, גדעון לא היססה לשלוף דוגמאות ספציפיות מתוך מילות השירים של אודיה. תחילה, היא התייחסה לשורה שבה הזמרת שרה על משקפיים: "אני אוריד ת'חולצה, אתה תשים משקפיים... לא ולא! לא ולא! אתהתרכיבמשקפיים", תיקנה גדעון בנחרצות.

מיד לאחר מכן, היא עברה לשגיאה נוספת שצרמה לאוזניה: "יש ימים שאתה נאבד ברוח... לא נאבדים. לא נאבדים! הולכים לאיבוד", הסבירה המגישה, וסיכמה את הפנייה המשעשעת במסר חברי לזמרת: "למשל. אני פה בשבילך אהובה". עכשיו נותר רק לחכות ולראות האם אודיה תרים את הכפפה ותיקח את קורין לייעוץ צמוד באלבום הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...