"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ויקי חלמי נגד נועה מוזס: "הדרך שבה בחרה להתנהג פגעה בי"
כוכבת "חתונה ממבט ראשון" דיברה בחשבון האינסטגרם שלה על התקרית שאירעה במפגש הזוגות, והסבירה למה בחרה להתרחק • "כשאני מרגישה שמישהו שואב ממני אנרגיה או גורם לי להרגיש לא טוב - אני לוקחת צעד אחורה"
ויקי חלמי. צילום: אינסטגרם

ויקי חלמי נגד נועה מוזס: "הדרך שבה בחרה להתנהג פגעה בי"

כוכבת "חתונה ממבט ראשון" דיברה בחשבון האינסטגרם שלה על התקרית שאירעה במפגש הזוגות, והסבירה למה בחרה להתרחק • "כשאני מרגישה שמישהו שואב ממני אנרגיה או גורם לי להרגיש לא טוב - אני לוקחת צעד אחורה"

אביב דרורי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פרק מפגש הזוגות של "חתונה ממבט ראשון" כלל הרבה רגעים שלא היו נעימים לצפייה, ואחד מהם התרחש כאשר ויקי חלמי נאלצה לעזוב את המקום מוקדם.נועה מוזס פנתה לעומר בר, השידוך של חלמי, והתחילה, בהיעדר מילה אחרת, ללכלך עליה.

נועה מוזס. לא סבבה, צילום: צילום מסך "קשת 12"

חלמי נשאלה על התקרית בחשבון האינסטגרם שלה ודיברה בכנות על רגשותיה כלפי מוזס: "חשוב לי להגיד משהו אחד: אני באמת מאמינה שאין לה כוונות רעות ואני מכבדת אותה כאדם. אני בוחרת להקיף את עצמי באנשים שמביאים איתם שקט, כבוד, הקשבה ואנרגיה טובה. כשאני מרגישה שמישהו שואב ממני אנרגיה או גורם לי להרגיש לא טוב - אני לוקחת צעד אחורה.

ויקי חלמי. תופסת מרחק, צילום: צילום מסך

"ללא ספק הדרך שבה בחרה להתנהג אלי פגעה בי. עם השנים למדתי שלא כל אדם חייב להיות חלק מהחיים שלי. זו לא נקמה, לא כעס ולא ניסיון להוכיח משהו. זו פשוט בחירה לשמור על עצמי".

כאמור, חלמי נאלצה לעזוב את מפגש הזוגות מוקדם מהצפוי כדי להתאמן לקראת אליפות ישראל. כשעזבה את המתחם, פנתה מוזס לבן הזוג של חלמי ואמרה לו, בין היתר: "איך אתה איתה? היא מבאסת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...