נתפס על חם: פרו-פלסטיני רוקד בקהל לצלילי הביצוע המדובר של נועם בתן
קטע שתועד בביצוע של נועם בתן על בימת אירוויזיון 2026 בווינה הפך לוויראלי ברחבי הרשת • המפגין החזיק בתמונה של דגל פלסטין - ובמקביל ניענע את ראשו לצלילי השיר הישראלי • מאוחדים על ידי המוזיקה, למרות הכל
מתברר שגם החרם על ישראל והלך הרוח הפרו-פלסטיני באירופה ובשאר העולם לא מסוגלים למנוע מהגוף להתנועע לצלילי מוזיקה שפשוט טובה מדי מכדי להישאר אדישים כלפיה.
אם היינו צריכים הוכחה חותכת לכך שכוחה של המוזיקה לגשר מעל פערים פוליטיים ומשברים דיפלומטיים, הרי שקיבלנו אותה באמצע הביצוע המדובר שלנועם בתןעל בימתאירוויזיון 2026בווינה שלשום בערב (שני).
PERFECTpic.twitter.com/SwO5UPKmLe
— Ella Kenan (@EllaTravelsLove)May 13, 2026
בקטע שרץ ברשת נצפה מפגין פרו-פלסטיני בקהל עם דגל פלסטין רוקד ומתנועע לצלילי "מישל", זאת בזמן שהוא מבקש להפגין למען תושבי עזה. בזמן שהוא מחזיק בתמונה של דגל פלסטין, הוא מנענע את ראשו משל היה מעריץ של "מישל".
"יונייטד ביי מיוזיק" ("מאוחדים על ידי המוזיקה"), אומר הסלוגן של האירוויזיון, ולמרות כל העליהום על ישראל, מתברר שזה נכון, לא משנה מה. אז תמשיכו לרקוד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)