תמרה בייטלמן אשרם, אלמנתו של רס"ם (מיל') נועם אשרם ז"ל שנפל בקרב ברצועת עזה, פרסמה פוסט על חוויה מזעזעת שעברה בקניון G בכפר סבא. לדבריה, היא הגיעה אתמול (שבת) עם ילדיה הקטנים לחנות "דקטלון" בקניון ולא דמיינה לאיזו סיטואציה הם ייקלעו.
"בזמן שחיכינו למעלית כדי לעלות לשירותים עם הילד הקטן (בן 3), השומר התחיל לצעוק עלינו מרחוק 'אי אפשר לעלות עם זה'. היינו עם עגלה קטנה עם כמה פריטים קטנים - לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון. בתמימות שאלתי אותו למה הכוונה 'עם זה', כי הוא לא הפסיק לצעוק אלינו שאי אפשר לעלות 'עם זה'.
"באותו רגע לא הבנתי מה לעשות - מצד אחד הוא צועק מרחוק בלי להסביר למה הוא מתכוון, ומצד שני הילד הקטן כבר לחוץ להתפנות. ניסיתי להבין ממנו למה הוא מתכוון, אבל במקום להסביר, הוא ניגש אלינו בצעקות, הצביע על הסקייטבורד של הילד, וחטף לו אותו מהיד בצורה לא נעימה. זו הייתה חוויה נוראית עבור הילדים שלי, שלא הבינו למה מתנהגים אליהם ככה. בתגובה אמרתי לו שהוא מתנהג לא יפה ושזו חוצפה - והוא מיד קרא לי 'חוצפנית' מול כולם. כששאלתי מה אני אמורה לעשות, הוא פשוט הסתובב והלך.
"ואז הגיע הרגע שבאמת שבר אותי. הוא אמר לי: 'שבעלך יבוא לעזור לך'. עניתי לו שבעלי נהרג במלחמה. והתגובה שלו, מול כל האנשים: 'זה מגיע לך'. איך אפשר להגיד דבר כזה אכזרי? עזבו רגע אלמנת צה״ל או לא - עצם העובדה שמישהו איבד את היקר מכל, ולענות לו 'מגיע לך' זה פשוט בלתי נתפס.
"כשפניתי לחברת האבטחה, נאמר לי שאין קב"ט זמין ושאני צריכה להתקשר רק ביום ראשון. לא הייתה התנצלות. לא במקום, לא אחרי. אני כותבת את זה כי זה לא רק מה שקרה לי - זו החוויה הקשה שהילדים שלי עברו. הפחד, הבלבול, וההשפלה לראות את אמא שלהם עומדת ובוכה ואף אחד לא עוצר את זה. זה לא אמור לקרות לאף אחד.
בסיום הפוסט שכתבה בפייסבוק, הוסיפה: "חשוב לי להדגיש: אני לא כותבת את זה כדי להתבכיין או לעורר רחמים, לא עבורי ולא עבור ילדיי. כל מי שמכיר אותי יודע כמה אני חזקה וכמה אני יודעת להתמודד עם קשיים. אבל כשזה מגיע לילדים שלי - הגבול מאוד ברור. חשוב לי שהמקרה הזה לא יעבור בשתיקה, ושלא יהיו עוד מקרים כאלה. מספיק אנחנו סובלים כמדינה, ומספיק עברנו כמשפחה כדי שלא נצטרך להתמודד גם עם יחס כזה".
מהנהלת הקניון נמסר בתגובה: "הנהלת G כפר סבא רואה את האירוע בחומרה רבה והצטערנו לשמוע על התקרית. המאבטח הינו עובד של חברה חיצונית שעבד במשמרת מטעם דקטלון ואנחנו פועלים מול חברת האבטחה ומול דקטלון לוודא הטיפול בו. כמו כן, יצרנו קשר עם הלקוחה כדי לעדכן אותה באופן שקוף ומלא ונמשיך את הטיפול במקרה ברגישות יתרה ובכל האמצעים העומדים לרשותנו".
מדקטלון נמסר: "אנו מביעים צער עמוק על המקרה שאירע בחנות כפר סבא. אנו מבצעים תחקיר עומק ומחדדים את הנהלים מול כלל הצוותים והספקים כדי להבטיח שמקרה כזה לא יחזור. התנהגות זו עומדת בניגוד מוחלט לערכי החברה. על אף שמדובר במאבטח מטעם חברת אבטחה חיצונית, אנו לוקחים על כך אחריות מלאה והורנו על הפסקת הצבתו של המאבטח בסניף. אנו נמצאים בקשר אישי עם תמרה כדי לתמוך ולייצר עבורה ועבור הילדים חוויה מתקנת".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו