בפרק החדש של הפודקאסט שלה, התייחסה כוכבת העונה האחרונה של "אהבה חדשה" (רשת 13), ליה נגה, לתופעת הזוגות המפורסמים שמדליפים לתקשורת על "משבר ביחסים" בניסיון לעורר עניין ציבורי.
"כמה אתה מספר לאנשים שאתה במשבר עם הבן זוג שלך? מי מוציא את זה?", תהתה נגה בפני האורחת יובל אלון.
הביקורת של ליה נגה
לדבריה, במקרים רבים מדובר במהלך מתוכנן מראש: "או שזה פשוט איזה הסכם של שני בני הזוג של כזה - 'טוב, אנחנו קצת לא בעניינים, אנחנו יודעים שהכל טוב בינינו, בוא נעשה את זה לטובת הכלכלה שלנו'".
נגה העבירה ביקורת על התנהלות זו: "אייטם כל כך שלילי... להיות בכזה מקום נמוך בתוך הזוגיות שלך שאתה כל כך מחפש איך להיות בכותרות, 'יאללה בוא נשים אותנו על המוקד'".
עוד הוסיפה כי עבור חלק מהידוענים, חשיפה שלילית עדיפה על חוסר רלוונטיות: "זה לא כזה גרוע משבר ביחסים... זה פשוט כזה עדיף, יכול להיות בעיני אותו סלב, על להיעלם. אני מעדיף משבר ביחסים עכשיו, עד שיהיה איזה משהו".
הסכסוך הפומבי של ליה נגה עם האקס תום חיימוב
בהמשך הפרק, התייחסה נגה לסכסוך הפומבי עם בן זוגה לשעבר, יוצא "האח הגדול" תום חיימוב. היא הכחישה דיווחים לפיהם חזרה בה מהאמירה שחיימוב שבר את ליבה: "בחיים לא חזרתי בי. כל ריאיון ששאלו אותי תמיד אמרתי 'כן, הוא שבר לי את הלב'. הייתי ילדה בת 19, ונפרדת ממני ונשבר לי הלב וכאב לי ועבר לי".
נגה תיארה שורת מקרים שבהם חיימוב פעל לדבריה באופן פוגעני, בהם אירוע פומבי בו זלזל בה, ותגובה ברשתות החברתיות שבה פרסם סמיילים צוחקים לסרטון שלעג לה.
"זה כל כך מביך ופתטי. תתבגר"
"גבר בן 40 שגדול ממני בכמעט 20 שנה מגיב על האקסית בת ה-23 שלו סמיילים צוחקים לסרטון הייט", אמרה. "זה כל כך מביך ופתטי. תתבגר". כמו כן, ביקרה את החלטתו להיכנס לדירתה במסגרת צילומי "אהבה חדשה" למען "רגע טלוויזיוני שמחפש צהוב".
לסיום, הבהירה נגה כי כיום היא נמצאת במערכת יחסים יציבה עם בן זוגה הנוכחי דביר סולומון, וכי אין בכוונתה לקחת חלק בתוכניות ריאליטי. "אני בזוגיות הכי טובה שהייתי בחיים שלי. למה ההתעסקות הזאת רלוונטית?", סיכמה במסר לחיימוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
