נירו לוי. צילום: שי פרנקו

"המתח המיני עם השכן": נירו לוי נתקע עם צעירה במקלט

מישל פרו גייסה את נירו לוי לסרטון ויראלי מצחיק שמתרחש במקלט בזמן אזעקה - ומציג משיכה בלתי צפויה בין שני שכנים שנקלעו לאזעקה לבד • אנחנו לא מגלים איך זה נגמר

מישל פרו (הידועה גם כ"מישל המלכה") השחקנית, קומיקאית ויוצרת התוכן ישראלית בולטת, החלה את דרכה ברשתות החברתיות עם דמויות סאטיריות. בנוסף היא כוכבת סדרת המיקרו-דרמה "כשהגלים מתחזקים". כעת, בימי מלחמה מסטריסים, היא החליטה לעשות מעשה. מלחיץ במלחמה? למה לא לצחוק על זה. 

בסרטון משעשע שהעלתה לרשתות, היא גייסה את נירו לוי לתפקיד חייו: שכן מסוקס ושרמנטי שאיתו הדמות שלה נתקעה במקלט, רק שניהם. 

"המתח המיני הלא צפוי שנהיה לך עם השכן", היא כתבה על גבי הסרטון, שאכן מציג, בדרך משעשעת ועל הגבול בין טלנובלה לבין סרט קומדיה-אירוטי את המשיכה הבלתי צפויה הנרקמת בין שני שכנים שמוצאים עצמם לבד במקלט בזמן אזעקה נוספת בעקבות מתקפת טילים מאיראן. 

לא נגלה לכם איך מסתיים הסרטון, ומשאירים לכם לצפות בעצמכם. אולי במקלט?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...