בחינות הבגרות יכולות להיות מלחיצות מאוד. מי מאיתנו לא זוכר את הלילות הלבנים והעומס הנפשי שהערימו עלינו המבחנים שתפסנו כאלו שיעצבו את עתידנו ויקבעו לאיזו אוניברסיטה נתקבל, מה נלך ללמוד ובאופן כללי מה נעשה כשנהיה גדולים.
כך בדיוק מרגישים תלמידי ישראל לקראת בחינת הבגרות באנגלית. ברשת רץ ברגעים אלה סרטון תדמית של שר החינוך יואב קיש שאולי אם היה עובר עליו טוב לפני פרסומו, ייתכן והיה מבין שתדמית טובה זה לא בדיוק. בסרטון הוא מבקש להרגיע את התלמידים, לספר מניסיונו ולאחל להם בהצלחה יתרה בבחינות.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הבעיה? קיש ניסה לעשות את כל זאת באנגלית, ניסיון שעלה בתוהו והציג אנגלית שבורה במקרה הטוב. "I'll moving to English", הוא אומר, כשקלירלי צריך לומר "I'm switching to English".
משם מפלס הקרינג' עולה ושובר שיאים, וברשותכם נסמן את הטעויות. "when I studied to my bagrut exam, I never thought I'm gonna talk with the president of the United States, President Trump. Eventually I did it. So you never know for what you need your English".
אבל היי, העיקר הכוונה, לא? In success שיהיה לכם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו