הדרמה במשפחת בקהאם לא עוצרת: דיוויד וויקטוריה הוסרו מרשימת העוקבים של בנם ברוקלין.
לטובת מי שלא עוקב אחרי המשפחה הבריטית הכי מסוקרת אחרי משפחת המלוכה - וכנראה גם זו עם הדרמה המשפחתית הכי צהובה שיש - להלן תקציר: ברוקלין (26), הבן הבכור של סיר דיוויד בקהאם, פעם אגדת כדורגל והיום בעיקר איש עסקים עם מיליונים, וליידי ויקטוריה, פעם חמישית מהספייס גירלס והיום אושיית אופנה וביוטי, לא מדבר עם ההורים שלו וגם לא יותר מדי בקשר עם שני אחיו ואחותו כבר כמה שנים - ומי אשמה בכל זה לפי מדורי הרכילות? האישה של ברוקלין, הדוגמנית, השחקנית ואושיית הרשת ניקולה פלץ.
כעת, לאחר חודשים ארוכים של שמועות על נתק מר, נדמה שהדרמה המשפחתית מגיעה לשיא חדש, כשאתרי הרכילות מעבר לים מדווחים את הנורא מכל כשמדובר ברשת: הסרת עוקב, ולא סתם הסרת עוקב, הסרת עוקב של דיוויד וויקטוריה מבנם, בכורם, ברוקלין.
לכל מי שתוהה, גם האישה, הכלה והגיסה, ניקולה (30) אינה עוקבת אחרי דיוויד וויקטוריה, וגם הם לא מופיעים ברשימת העוקבים שלה.
אמש (שבת) דיווח אתר המייל הבריטי כי משפחת בקהאם הפסיקה לעקוב אחרי ברוקלין, אך בנם הצעיר קרוז הכחיש זאת, וטען כי מי שנחסמו הם דווקא הוא, אמו ואביו שהתעוררו בבוקר ומצאו את עצמם מינוס עוקב אחד בשם ברוקלין בקהאם, כשהוא משתף את רגע הגילוי בסטורי שלו באינסטגרם.
"לא נכון. ההורים שלי לעולם לא יפסיקו לעקוב אחרי הבן שלהם... צריך לדייק בעובדות", כתב על גבי צילום מסך של הדיווח מאתר המייל. "הם פשוט התעוררו בבוקר וגילו שנחסמו - כמוני", כתב.
הדיווחים על הדרמה החדשה לכאורה במשפחה מגיעים לאחר חודשים של מתיחות, כשברוקלין נעדר באופן בולט ממסיבת יום ההולדת ה-50 של אביו דיוויד במאי. המתח הגיע לשיא לפי מקורבים כשברוקלין וניקולה לא הופיעו במסיבה למרות שטסו במיוחד ללונדון, כשלפי הדיווחים הם החרימו באופן מכוון את האירוע אחרי שגילו שחברתו לשעבר של ברוקלין, קים טרנבול, כיום בת זוגו של אחיו רומיאו בן ה-23, תהיה נוכחת במקום. ברוקלין, במקרה ותהיתם, גם לא בירך את אביו ביום האב.
לפי אתר הרכילות TMZ, מקורות טוענים שברוקלין וניקולה התבקשו להגיע לחגיגות המרכזיות או שלא יוכלו לראות את המשפחה, דבר שגרם להם לעצב מאחר שהם לא רצו לבלות זמן עם רומיאו ועם חברתו קים.
הסכסוך, כך נראה, החל כבר בתקופת ההכנות לחתונה של ברוקלין וניקולה בשנת 2022. לפי הפרסומים, תכנון החתונה יצר חיכוכים ומשפחת פלץ נעלבה לכאורה מכך שמשפחת בקהאם לא תרמה כלכלית לאורח החיים היוקרתי של הזוג בקליפורניה, כשנקודת רתיחה ומתח נוספת הייתה העובדה שניקולה בחרה את בית האופנה ולנטינו עבור שמלת הכלולות שלה ולא לבשה עיצוב של ויקטוריה בקהאם, מהלך שלפי יודעי דבר פגע מאוד ברגשותיה של ויקטוריה.
הסכסוך החריף כאשר מקורבים תיארו את משפחת בקהאם כ"מחושבת מדי" מבחינה כספית, לעומת הוריה האמידים של ניקולה, שלפי הדיווחים "זורקים כסף על הכול" כולל שני הבתים בלוס אנג'לס שבהם מתגורר הזוג הצעיר.
מנגד, כך סיפרו יודעי דבר אחרים, דיוויד וויקטוריה ניסו להקנות לילדיהם ערכים של עבודה קשה וחיסכון כדי שיידעו להעריך כמה בני מזל הם וברוקלין אפילו עבד כבריסטה כשהיה בן 15.
חברים של הזוג יצאו להגנת ניקולה וטענו שהיא אינה מפונקת כפי שמתואר כשמקורב לזוג אמר: "ניקולה לא מכחישה שהיה לה מזל בחיים והיא מודה על כך, אבל היא גם עובדת כבר למעלה מ-20 שנה וכיום כותבת, מביימת ומפיקה פרויקטים בעצמה". לדבריו, "הוריה גאים לתמוך בילדיהם, ואין סיבה לראות בכך דבר שלילי".
למרות הסכסוך בין הצדדים, ההתלקחות מחדש הפתיעה לא מעט אנשים אחרי שרק לפני כמה שבועות היה נדמה כי הרוחות נרגעו, וויקטוריה אף שיתפה שאמה תלתה גרביים לחג המולד לכל בני המשפחה כולל אחת לברוקלין על אף המתיחות במשפחה.
גם קרוז שיצא כעת נגד אחיו נקט לא מזמן בצעד שרבים ראו כניסיון לפיוס והושטת עלה זית, כשרק לפני פחות משבוע שיתף באינסטגרם כמה תמונות משפחתיות ישנות בהן אחת שלו יחד עם שני אחיו. בתמונה נראים קרוז, רומיאו וברוקלין עומדים יחד במגרש כדורעף חופים בריו דה ז'ניירו כאשר ברוקלין מחבק את אחיו הצעיר.
שבועות קודם לכן, נראה כי קרוז רמז על אפשרות לפיוס עם ברוקלין, כשבסוף נובמבר שיתף בסטורי שלו תמונה מרגשת של פניו מקרוב עם הכיתוב: "החיים קצרים מדי בשביל לשתוק - לפחות דברו על זה", בליווי אמוג'י בוכה. בפוסט נוסף שיתף סרטון של אח שמעניק גיטרה לאחיו וכתב בצמוד אליו: "אהבת אחים".
מוקדם יותר, נראה כי קרוז עקץ את אחיו הבכור ופרסם באינסטגרם ציטוטים משירם של הביטלס The End שלדברי העוקבים שלו שיקפו את הסכסוך במשפחה כשהוא מוסיף לציטוט את המילים: "האמת תצא לאור".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)