"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"דודו מזיע": מירי רגב לא הצליחה לאיית את שמו של החטוף המשוחרר - והרשת גועשת

שרת התחבורה העלתה ציוץ בו ניסתה לברך את החטופים ששוחררו משבי חמאס, אבל כשלה שוב ושוב באיות שמו של סשה טרופנוב • למרות הניסיונות להסתיר את הטעות, האינטרנט זוכר הכל - וכך גם הטוקבקיסטים

,עודכן
0השמעה
מירי רגב. צילום: מארק סאלם/ג'רוזלם פוסט

שרת התחבורה מירי רגב העלתה אתמול (שבת) ציוץ לחשבון ה-X שלה, בו ניסתה לברך אתסשה טרופנוב, שגיא דקל חן ויאיר הורן, ששוחררו משבי חמאס אחרי 498 ימים ולילות בהם הופקרו במנהרות.

אלא שרגב שגתה באיות שמו של טרופנוב והצליחה לכתוב את שמו הפרטי נכון רק בניסיון השלישי. העוקבים הרבים לא נשארו אדישים לשגיאה והשאירו תגובות שמעו בין זעזוע לצחוק.

פעם שלישית גלידה@regev_miri
סוף סוף הצלחת להבין איך מאייתים שם של חטוף שהפקרתם 498 ימים בשבי החמאס. הללויהpic.twitter.com/8cjPWHC8dB

— 🎗️🇮🇱חגית קלימן - Hagit Klaiman🇮🇱🎗️🤟 (@klaiman14)February 15, 2025

בין היתר כתבו לרגב "רימי, תודה על התיקון" ו"דודו כבר מזיע". מגיבה נוספת כתבה "למה דרושים שלושה נסיונות לכתוב נכון שם של חטוף? ככה נראית לשכה של מפעלים לג'ובים ולא אנשים רציניים".

מירי רגב: וברוך הבא גם לבוריס שלנו

— גובי (@yerushlavivi)February 15, 2025

מירי רגב בדוק אומרת סרוכיתpic.twitter.com/2uWfzy1iOx

— אורי גרוס Ori Gross (@ORI_GROSS)February 16, 2025

מבוכה: מירי רגב הזמינה טיסה לאוסטריה ונחתה באוסטרליה

— אמיר שפרלינג (@ShperlingAmir)February 16, 2025
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר