"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנחה ערוץ 14: "נהיה קשה יותר מיום ליום להיות סניגור של הממשלה הזאת"

המגיש שי גולדן התקשה להסתיר את כעסו הרב נוכח המשבר הפוליטי והסערה הגדולה שנוצרו בעקבות פרסום פגישתו של השר אלי כהן עם שרת החוץ של ממשלת לוב

,עודכן
0השמעה
שי גולדן. צילום: פיני סילוק

שי גולדןפרסם אמש (שני) פוסט בחשבונו בפייסבוק שבו הפתיע רבים כשתקף את שר החוץ אלי כהן, וביקר בחריפות את ראש הממשלה בנימין נתניהו.

שי גולדן לארי שמאי: "דברי הבלע שלך הם כתם על ראשך" מתוך ערוץ 14 (ארכיון)

הרקע לדבריו של גולדן - הסערה והנזק שנגרמו בעקבות הפרסום בתקשורת בדבר פגישתו החשאית של כהן עם עמיתתו, שרת החוץ של לוב נג'לאא אל-מנקוש, שהודחה מתפקידה לאחר שהפגישה בין השניים נחשפה.

"יש למלא את הדלי בחלב ואז לבעוט בו", כתב גולדן בציניות בפתח הדברים הנוקבים. "יש לבעוט בדלי לפני שמילאת אותו בחלב, ויש לבעוט לפרה בראש בעיטת וולה שהורגת אותה, לפני שבכלל הצבת את הדלי. אז זה מה שעשה אלי כהן", האשים גולדן.

שי גולדן,צילום: פיני סילוק

לאחר מכן, בהמשך הפוסט, שי לא חסך בביקורת גם כלפי ראש הממשלה, כשטען לחוסר שליטה שלו על הממשלה שהקים. "הגיע הזמן שנתניהו יתחיל לנהל את השרים שלו. כי אחד אחד (ואחת אחת) הם עושים לו בושות וגורמים לנזק", תקף.

"נהיה קשה יותר מיום ליום להיות סניגור של הממשלה הזאת", הסביר את תחושותיו, ובאותה נשימה גם פנה לחברי הקואליציה במסר קריטי מבחינתו: "תתעשתו ומהר, אבל ממש מהר", הפציר בהם. לפני שחתם את דבריו, התייחס גם לביקורת המופנית כלפיו ולטענות הנשמעות לפיהן הוא מגבה את הממשלה באופן עיוור. "ושוב, בנוהל: מי שסבור שאני להקת המעודדות של הממשלה, ללא תנאי, התבלבל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר