"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משפחת בארקן: "המצב לא פשוט"
הבמאי והשחקן הוותיק יהודה בארקן מאושפז במחלקת קורונה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים • משפחתו ביקשה להתפלל לשלומו
צילום: אריק סולטן // יהודה בארקן

משפחת בארקן: "המצב לא פשוט"

הבמאי והשחקן הוותיק יהודה בארקן מאושפז במחלקת קורונה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים • משפחתו ביקשה להתפלל לשלומו

רז ישראלי
, עודכן

כשבוע לאחר שהשחקן והבמאייהודה בארקן(75)אושפז במחלקת הקורונהבבית החולים הדסה עין כרם בירושלים, מוסר בנו רועי כי "המצב מוסיף להיות לא פשוט".

"אבא שלי המדהים", כתב רועי בעמוד האינסטגרם שלו, בצירוף ההסבר כי "כל פעם שהייתי צריך אותו הוא זרם עם השטויות שלי". כדוגמה, צירף רועי את ההזמנה ליום ההולדת שלו, בו נראה אביו מחזיק אותו על הידיים עם הכיתוב: "בן גנוב 39", רפרנס לסדרת הסרטים המצליחה של בארקן האב.

רועי הודה על ההתעייננות בשלום אביו: "תודה לכולם על ההתעניינות והאהבה האינסופית!".

משפחת בארקן מבקשת מעם ישראל להתפלל לשלום יהודה יחזקאל בן אסתר. "יהודה מאושפז בהדסה מצבו בינוני ויציב", נמסר ביום שלישי האחרון, עם אשפוזו. "נבקש מעם ישראל לקרוא פרק תהילים לרפואתו".

הזמנת היום הולדת של רועי בארקן // צילום: מתוך האינסטגרם
הזמנת היום הולדת של רועי בארקן // צילום: מתוך האינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...