"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במאי סרט "הארי פוטר" המקורי רוצה לביים סרטים חדשים בסדרה

שני עשורים לאחר שביים את הסרט הראשון המבוסס על גיבורי סדרת הספרים האהובה, הבמאי כריס קולומבוס חושף כי הוא מעוניין לביים לפחות עוד סרט "הארי פוטר" נוסף, אשר יתבסס על הגרסה הבימתית של המותג המצליח, ויפגיש יחד שוב את השחקנים המקוריים - הפעם כאנשים בוגרים

,עודכן
0השמעה
"הארי פוטר", צילום: אי.אף.פי

כריס קולומבוס, שביים את שני סרטיהארי פוטרהראשונים, מציין השבוע 20 שנה ליציאתו של "הארי פוטר ואבן החכמים". בשיחה שקיים לרגל המאורע עם מגזין ה"הוליווד ריפורטר", סיפר הבמאי כי צפה לאחרונה בלונדון ב"הארי פוטר והילד המקולל", המחזה מברודוויי שעוקב אחר דמויות סדרת הספרים והסרטים בעודם מנהלים חיים בוגרים, וגילה כי הוא מעוניין לביים לו אדפטציה קולנועית.

"גרסה של 'הילד המקולל' עם דן (דניאל רדקליף), רופרט (גרינט) ואמה (ווטסון) בגיל המתאים יכולה להיות קסם קולנועי", אמר. שחקני הסרט המקורי נמצאים היום בשנות ה-30 לחייהם, ממש כמו דמויותיהם הבוגרות במחזה. "אם אתה גיק של סרטים, זה קצת מזכיר את מה שג'יי ג'יי אברהמס עשה עם 'מלחמת הכוכבים'" הוסיף, והשווה בין הפוטנציאל שבהבאת המחזה אל מסכי הקולנוע תוך השבתם של השחקנים המקוריים בסדרת הסרטים, לבין החייאת מותג סרטי המדע הבדיוני הפופולרי.

"'סרטי מלחמת הכוכבים' באמת חזרו להיות גדולים שוב כאשר ג'יי ג'יי ביים אותם וכל חברי צוות השחקנים המקורי שבו", הסביר. "אין ספק שאם אתה מעריץ של 'מלחמת הכוכבים', התרגשת רק מעצם הופעתם על המסך. לראות את האריסון פורד כהאן סולו שוב, זה היה מאוד מרגש. אני חושב שזו תהיה אותה סיטואציה עם מעריצי'הארי פוטר'. ממש לצפות בשחקנים בגרסתם הבוגרת שוב משחקים את הדמויות ששיחקו כילדים? או, כן. זה יהיה כיף בלתי רגיל לעשות את הסרט הזה. או אולי שניים מהם".

"הארי פוטר והילד המקולל", המחזה הבימתי המדובר, מתחיל היכן שמסתיים הפרק האחרון בסדרת הספרים, "הארי פוטר ואוצרות המוות" שיצא בשנת 2007. זאת כאשר הארי ורעייתו גיני מביאים את בנם אל רכבת ההוגוורטס אקספרס, על מנת שיתחיל גם הוא את לימודיו בבית הספר לכישוף ולקוסמות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר