"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגיל 76: ריצ'רד גיר תועד מתנשק עם בת 28

השחקן בן ה-76 ושותפתו הצעירה דיאנה סילברס תועדו צמודים במיוחד ברחובות מנהטן • האם מדובר ברומן או במשהו אחר לחלוטין?

,עודכן
0השמעה
ריצ'רד גיר. צילום: Getty Images

השחקןריצ'רד גירבן ה-76 תועד בימים האחרונים ברחובות ניו יורק כשהוא מחזיק ידיים, מתחבק ומתנשק עם השחקנית דיאנה סילברס בת ה-28.

אבל אפשר להירגע: סילברס מככבת לצד גיר בסרט חדש בשם "Asymmetry", והתמונות המדוברות מציגות למעשה סצנות מתוך עלילת הסרט. השניים צולמו באזור האפר וסט סייד במנהטן, שם נמשכים הצילומים בימים אלה, ובין הטייקים הם נראו משוחחים ומתכוננים לסצנות מול מצלמות ההפקה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Mickey Blank 🗽‎‏ (@‏‎mickmicknyc‎‏)‎‏

הסרט מבוסס על הרומן "Asymmetry" של הסופרת ליסה הלידיי, שראה אור בשנת 2018. את הסרט מביים אדוארד זוויק, שכתב את התסריט יחד עם הלידיי והתסריטאי מרשל הרשקוביץ.

במרכז העלילה עומד עזרא (בגילומו של גיר), סופר מפורסם בן 70 המתאהב באליס, עורכת ספרותית שצעירה ממנו בהרבה. הקשר ביניהם מתחיל ממפגש מקרי, מתפתח לרומן סודי ובהמשך עומד בפני סכנת חשיפה.

הבמאי הסביר מה משך אותו ליצירה: "הוקסמתי ממנה לא רק משום שהיא מרגשת, חדה ומצחיקה מאוד, אלא מפני שהיא עוסקת בשני אנשים שמגלים שלמה שהעולם קורא 'א־סימטריה' יש למעשה שם אחר: אהבה".

EXCLUSIVE: Richard Gere and Diana Silvers continue filming Asymmetry on the streets of New York City.

This time the pair was walking hand in hand as cameras rolled for another romantic scene in Edward Zwick’s upcoming drama, based on Lisa Halliday’s acclaimed novel.

It’s always…pic.twitter.com/lnGxnOPWRu

— New York Mickey (@MickmickNYC)July 13, 2026

במציאות, מחוץ לסט הצילומים, גיר נשוי לאלחנדרה סילבה הצעירה ממנו ב-33 שנים. בריאיון עבר נשאל השחקן מהו הדבר היומיומי שמרגיע אותו, והשיב בחיוך: "לנשק את אשתי. כשהיא מרשה לי, וזה לא תמיד קורה". סילבה, שנכחה לצדו, השיבה בצחוק: "לפעמים כן, לפעמים לא. אחרת זה היה קל מדי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר