טום קרוז. צילום: GettyImages

צפו: טום קרוז בלתי ניתן לזיהוי

עם כרס וקרחת, השחקן מופיע בטריילר ראשון לקומדיה הסאטירית החדשה "דיגר" • על ההשתתפות בסרטו החדש של הבמאי אלחנדרו גונזלס איניאריטו, קרוז כבר מסתמן כמועמד מוביל לפרס האוסקר

הטריילר הראשון לסרטו החדש והמצופה של הבמאי אלחנדרו גונזלס איניאריטו, "Digger" ("דיגר"), שוחרר ומעניק לקהל הצצה ראשונה לתפקיד הכי פחות צפוי של טום קרוז מאז "רעם טרופי". כבר מהטריילר לבדו ברור כי השינוי הפיזי הקיצוני שעבר השחקן נועד להוביל אותו לזכייה המיוחלת בפסלון האוסקר.

קרוז מגלם את דיגר רוקוול, "האיש החזק ביותר בעולם" – דמות מאפירה, מקריחה ובעלת כרס, המדברת במבטא דרומי כבד. החברה של רוקוול גרמה לאסון אקולוגי בשווי טריליון דולר, ועל פי תקציר העלילה, הוא יוצא למשימה מטורפת להוכיח שהוא המושיע של האנושות, עוד לפני שהחורבן שהמיט ישמיד הכל. בין לבין, הוא מקדיש לא מעט זמן לטיפול בחתול חולה.

טום קרוז ב"דיגר",

לצד קרוז מככב ג'ון גודמן כנשיא ארצות הברית החולה, שמתגלה כקל על ההדק בכל הנוגע לשיגור טילים ונוטה להירדם ברגעים הכי פחות מתאימים. צוות השחקנים המרשים כולל גם את ריז אחמד, ג'סי פלמונס, סופי ויילד וסנדרה הולר.

"דיגר" הוא סרטו הראשון של איניאריטו בשפה האנגלית מאז "האיש שנולד מחדש" (The Revenant), והוא מסתמן כאחד הסרטים המדוברים ביותר של הסתיו הקרוב.

עבור קרוז בן ה-64, שהיה מועמד בעבר לארבעה פרסי אוסקר (שלוש פעמים כשחקן על "נולד בארבעה ביולי", "ג'רי מגווייר" ו"מגנוליה", ופעם אחת כמפיק על "טופ גאן: מאווריק") אך מעולם לא זכה בקטגוריה תחרותית, מדובר בהזדמנות פז. בשנה שעברה הוענק לקרוז פרס אוסקר לשם כבוד – על ידי לא אחר מאשר איניאריטו עצמו, שאמר אז: "זה אולי האוסקר הראשון שלו, אבל ממה שראיתי וחוויתי, זה בהחלט לא יהיה האחרון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...