ג'וליאן מור. צילום: AP

"אני לא אוהבת שאנשים נהרגים": האמירה של זוכת האוסקר מעוררת סערה

ג'וליאן מור הודתה בריאיון שהיא נעשית בררנית יותר לגבי תפקידים - ואמירה אחת הספיקה כדי לעורר סערה • כל הפרטים על מה שקרה שם

[object Object]

ג'וליאן מור עוררה סערה ברשת לאחר שבריאיון למגזין Variety הודתה שהיא נעשית בררנית יותר ויותר בבחירת תפקידים, ואינה רוצה עוד לעבוד בסרטים מלאי "טרגדיה, אקדחים ופיצוצים" - כך במילותיה שלה.

"אני לא אוהבת שאנשים נהרגים. אני לא אוהבת פיצוצים ואקדחים. אני לא אוהבת תיאטרליות. אני לא אוהבת סצנות שמסלימות את המתח בלי רקע רגשי אמיתי", אמרה השחקנית בת ה-65.

ג'וליאן מור, צילום: צילום: באדיבות בתי קולנוע לב ו־El Deseo. צלם: Nico Bustos

דבריה לא עברו בשקט. ברשת X כתב אחד המגיבים שהוא "איבד את הספירה של כמה סרטים היא עשתה עם אקדחים", ואחר הזכיר את "חניבעל" האלים שבו שיחקה בשנות התשעים. מגיב נוסף טען ש"מישהו חייב לעשות את סרטי האקשן והאימה - כי אנחנו אוהבים גם כאלה סרטים".

במקביל, מור מקבלת בפסטיבל קאן המתקיים בימים אלה את פרס Women in Motion, שאותו כינתה "כבוד עצום". בנוסף בריאיון תיארה את מריל סטריפ כמודל לחיקוי: "היא האישה הראשונה שראיתי שנראתה נגישה ולא נגישה בו-זמנית. היה בה משהו מאוד אנושי ומאוד מודרני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו