הסרט החדש והמסקרן עם צחי הלוי וסנדרה שדה
סנדרה שדה תגלם ניצולת שואה בת 90 שמפסיקה לאכול, והלוי יהיה הפסיכיאטר שלה • הסרט "מרמלדה" מבוסס על ספריה של נאווה סמל ומציג שלושה דורות של נשים מול שאלת ההישרדות והבחירה בחיים
Your browser doesn’t support HTML5 audio
פרסום ראשון:הסרט "מרמלדה" יוצא לדרך בכיכובם שלסנדרה שדה,צחי הלויומאיה פינחסי.
הסרט החדש "מרמלדה", המבוסס על ספריה של הסופרת נאווה סמל ז"ל, יחל להצטלם בחודש הבא בבימויו של יריב הורוביץ ובהפקת לילה סרטים ויונייטד.
למערכת "ישראל היום" נודע כי סנדרה שדה, זוכת פרס מפעל חיים של אמ"י לשנת 2025, תגלם את דמותה של פאולה - ניצולת שואה בת כמעט תשעים ומנצחת מקהלות ילדים לשעבר, שמפסיקה לאכול ומאושפזת במחלקה פסיכיאטרית לאחר נפילה פתאומית.
שם היא פוגשת את ד"ר גדעון אזולאי, אותו יגלם צחי הלוי - פסיכיאטר עייף ורדוף אשמה, הנקרע בין מחויבותו למטופליו לבין הצעה מפתה לעבור לארה"ב. את תפקיד בתה של פאולה תגלם יובל שרף, ואת הנכדה, שני, תגלם מאיה פינחסי.
פאולה מבקשת "להשתחרר" ולחדול מהחיים, כשבקולה מהדהדים זיכרונות הרעב והבור התת-קרקעי ברומניה שבו הסתתרה בילדותה. נעמי, בתה, חוקרת שואה קשוחה ומופנמת, מתמודדת עם דילמת האשפוז ועם שחיקה מתמשכת - בין המערכת הרפואית לבין בתה המתבגרת. שני, בת ה-16, טום-בוי רגישה ומרדנית, בורחת להפגנות סוערות ונסחפת לעולם של סיכונים, ניסיונות שליטה בגוף והתנסויות בחומרים. במקביל, גדעון מאבד אחיזה בזהותו ובארצו, ומוצא בפאולה מראה לאמו שאיבד.
הסרט מציג סיפור משפחתי-אינטימי המעמיד שלושה דורות של נשים מול שאלת ההישרדות והבחירה בחיים.
בסרט, כמו ברבות מיצירותיה של נאווה, עומדת שאלת ההישרדות במרכז - כזאת שמגשרת בין החיים והמוות, ומערבבת את השואה עם ההווה הישראלי. בתוך הכאוס נרקם קשר עדין ושביר בין הדורות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)