"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ממשיכה לייצג אותנו: גל גדות בתפקיד חדש ויוקרתי
אולפני פרמאונט רכשו את זכויות סדרת הספרים "Recovery Agent" כדי לפתח אותה כסרט בכיכובה של גדות • כל מה שצריך לדעת בפנים
גל גדות. צילום: GettyImages

ממשיכה לייצג אותנו: גל גדות בתפקיד חדש ויוקרתי

אולפני פרמאונט רכשו את זכויות סדרת הספרים "Recovery Agent" כדי לפתח אותה כסרט בכיכובה של גדות • כל מה שצריך לדעת בפנים

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אולפני פרמאונט רכשו את זכויות סדרת הספרים רבי המכר "Recovery Agent" של הסופרת ג'נט אבנוביץ' כדי לפתח אותה כסרט עלילתי שבו צפויה לככבגל גדות.

פרמאונטתפתח ותפיק את הפרויקט יחד עם קרול מנדלסון וג'ולי וייץ תחת חברת ההפקה Carol Mendelsohn Productions. גדות ובן זוגה ירון ורסנו יפיקו גם הם תחת חברת Pilot Wave שלהם, כאשר אלן שנמן תכתוב את התסריט.

גדות מגיעה לפרויקט לאחר שעבדה עם Skydance, לפני המיזוג עם פרמאונט, על מותחן הריגול "לב של אבן" משנת 2023 שהצליח מאוד בנטפליקס.

גל גדות בפסטיבל הקולנוע ירושלים, צילום: צילום מסך

הספרים של אבנוביץ' עוקבים אחר גבריאלה רוז, סוכנת חילוץ גלובלית שמתמחה בהחזרת פריטים יקרי ערך שנגנבו או אבדו, בדרך כלל בנסיבות מסוכנות.

הוצאת Atria Books פרסמה את "The Recovery Agent" ב-2022, וספר ההמשך "The King's Ransom" יצא בנובמבר 2025. שני הספרים הפכו מיד לרבי מכר של הניו יורק טיימס, והספר השני אמור לצאת בכריכה רכה ב-30 ביוני 2026.

לאחרונה כיכבה גדות ב-"In the Hand of Dante" של ג'וליאן שנאבל, עם אוסקר אייזק, ג'ייסון מומואה וג'רארד באטלר, שהוקרן בבכורה בפסטיבל ונציה 2025. בקרוב היא תככב גם במותחן האקשן "The Runner" של קווין מקדונלד עבור אמזון אינטרנשיונל.

גל גדות והכוכב בהוליווד, צילום: AP

אבנוביץ' כתבה 46 רבי מכר של הניו יורק טיימס ב-28 השנים האחרונות ומכרה למעלה מ-200 מיליון ספרים ברחבי העולם. מלבד סדרת "Recovery Agent", היא גם מחברת סדרת "Stephanie Plum" בת 31 הספרים, שהחלק האחרון שלה "Now or Never" הגיע למקום הראשון ברשימת רבי המכר של הניו יורק טיימס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...