בנו של רוב ריינר נעצר בחשד לרצח כפול
סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה שהמשטרה בלוס אנג׳לס עצרה את ניק ריינר בחשד לרצח של הוריו • הבמאי המוכשר ואשתו נמצאו על ידי בתם, לאחר שגרונותיהם שוספו
,עודכן
0השמעה
ניק ריינר (32) נעצר בחשד לרצח הכפול של הוריו, הבמאי המוכשר רוב ריינר ואשתו מישל. הוא מוחזק בערבות של ארבעה מיליון דולר לאחר שמוקדם יותר היום (שני), המשטרה תשאלה אותו בנוגע לרצח המזעזע.
לפי דיווח של אתר TMZ בתם של בני הזוג, רומי, הייתה זו שמצאה את גופותיהם. עוד דווח שהיא זו שהצביעה עלאחיה ניק בתור חשודואמרה לשוטרים שהוא "מסוכן".
הזירה הייתה קשה מאוד ונראה שגרונותיהם של בני הזוג שוספו. מקור ששוחח עם TMZ סיפר שוויכוח סוער קדם לרצח, אולם עדיין לא ברור מה היה תוכן הדברים וכיצד הם הסלימו לכדי אלימות אכזרית.
מוקדם יותר היום דווח כי ניק, בנם של בני הזוג, תושאל בנוגע למעורבות ברצח. בעבר דיבר על התמכרות ארוכת שנים לסמים, שהובילה אותו למגורים ברחוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו