"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המותחן המדובר של השנים האחרונות: חודש אוגוסט מלא בסרטים שאסור להחמיץ
בחוץ חם, אבל אולם הקולנוע ממוזג ושלל סרטים מסקרנים מגיעים למסכים בחודש הקרוב • זו ההזדמנות להתעדכן בכל מה שכדאי לשלם עבורו על כרטיס לקולנוע • ישי קיצ'לס מארגן לכם רשימת צפייה לחודש אוגוסט
שעת הנעלמים. צילום: יח"צ

המותחן המדובר של השנים האחרונות: חודש אוגוסט מלא בסרטים שאסור להחמיץ

בחוץ חם, אבל אולם הקולנוע ממוזג ושלל סרטים מסקרנים מגיעים למסכים בחודש הקרוב • זו ההזדמנות להתעדכן בכל מה שכדאי לשלם עבורו על כרטיס לקולנוע • ישי קיצ'לס מארגן לכם רשימת צפייה לחודש אוגוסט

ישי קיצ'לס
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שישי הפוך יותר – 7 באוגוסט

ג'יימי לי קרטיס חוזרת לאכלס את הגוף של לינדזי לוהאן (ולהפך) בסרט המשך לקומדיה האהובה מ-2003. בתפריט הפעם: גם הדור הבא של המשפחה לוקח חלק בחגיגה, אז צפו לשורה ארוכה של טעויות, אי-הבנות וסצינות שבהן אחת הדמויות עומדת מול הראי וצועקת "אני לא מאמינה שאני כל כך זקנה/צעירה!". עם מרק הרמון, צ'אד מייקל מוריי וג'וליה באטרס. במאית: נישה גאנטרה.

חלומות – 7 באוגוסט

דרמה. ג'סיקה צ'סטיין ("עץ החיים", "כוננות עם שחר") מככבת בתור אשת חברה אמידה שמנהלת רומן סודי וסוער עם רקדן בלט מקסיקני. העניינים מתחילים להסתבך כאשר הרקדן מחליט לחצות את הגבול ממקסיקו לארצות הברית באופן לא חוקי ומבלי ליידע אותה על כך. האם מערכת היחסים בין השניים תוכל להחזיק מעמד? עם אייזק הרננדז ורופרט פרנד. כתב וביים: מישל פרנקו.

שעת הנעלמים – 7 באוגוסט

ממותחני האימה המסתוריים והמדוברים של השנים האחרונות. במרכז העלילה: 17 ילדים בני אותה כיתה נעלמים מביתם בדיוק באותה השעה בנסיבות לא ברורות. עם ג'וש ברולין, ג'וליה גארנר, אלדן ארנרייך ובנדיקט וונג. כתב וביים: זאק קרגר ("ברברי").

מאץ' מושלם – 14 באוגוסט

דרמה קומית רומנטית של התסריטאית-במאית סלין סונג ("חיים אחרים"). דקוטה ג'ונסון מגלמת שדכנית מצליחה מניו יורק שנקרעת בין האקס המיתולוגי (כריס אוונס) לבין גבר חדש שעשוי להיות מושלם עבורה (פדרו פסקל).

סתם אחד 2 – 14 באוגוסט

סרט המשך ללהיט האקשן המפתיע מ-2021. בוב אודנקירק מככב בתור איש משפחה שמסתבך עם ארגון פשע מסוכן בזמן שהוא נמצא בחופשה בעיירת נופש מנומנמת לצד אגם. עם קוני נילסן, קולין הנקס, שרון סטון, כריסטופר לויד, RZA ומייקל איירונסייד. במאי: טימו טג'אהג'נטו.

מסייה אזנבור – 14 באוגוסט

דרמה ביוגרפית סוחפת שעוסקת באייקון התרבות הצרפתי, הזמר שארל אזנבור. מילדותו בעוני ועד עלייתו לתהילה, בין שיריו ואהבותיו, נצחונותיו וכשלונותיו, מפריז לניו יורק (ובחזרה). עם טאהר רחים, ויקטור מוטלה ובסטיאן בואיון. במאים: מהדי אידיר וגראן קור מלאד.

העוקץ הפיניקי – 21 באוגוסט

סרטו החדש ועטור הכוכבים של התסריטאי-במאי ווס אנדרסון. איל תעשייה אירופי עשיר ואקסצנטרי יוצא למסע עסקים שאפתני יחד עם בתו המנוכרת, ומוצא את עצמו במרכזה של קנוניה בינלאומית שכוללת טייקונים יריבים, מתנקשים וטרוריסטים. עם בניסיו דל טורו, מייקל סרה, מיה ת'ריפלטון, טום הנקס, בריאן קרנסטון וסקרלט ג'והנסון.

נתפסו על חם – 28 באוגוסט

קומדיית פעולה שמתרחשת בניו יורק של שנות התשעים. לוזר חסר דאגות מסכים לשמור על החתול של השכן הפנקיסט שלו, ונרדף בידי כמה כנופיות של פושעים עקב טעות בזיהוי. עם אוסטין באטלר ("אלביס"), זואי קרביץ ("באטמן"), מאט סמית, לייב שרייבר, באד באני, גריפין דאן, אקשן ברונסון ועוד. במאי: דארן ארונופסקי ("רקוויאם לחלום").

רוז נגד רוז – 28 באוגוסט

רימייק לקומדיה השחורה הקלאסית מ-1989. זוג נשוי ומושלם למראה נכנס לסחרור הרסני ומלא איבה לאחר שהבעל מאבד את עבודתו. עם בנדיקט קאמברבאץ', אוליביה קולמן, אנדי סמברג, אליסון ג'אני וקייט מקינון. במאי: ג'יי רואץ' ("אוסטין פאוורס").

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...