"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: סיאנס בדירה רדופה בטריילר מצמרר
"רדופים בוונציה" הוא מותחן חדש בבימויו של קנת בראנה שמגיע בקרוב לבתי הקולנוע • לפניכם הקדימון המסקרן

Loading...

רדופים בוונציה - טריילר

צפו: סיאנס בדירה רדופה בטריילר מצמרר

"רדופים בוונציה" הוא מותחן חדש בבימויו של קנת בראנה שמגיע בקרוב לבתי הקולנוע • לפניכם הקדימון המסקרן

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"רדופים בוונציה" הוא מותחן אימה חדש המבוסס על הספר "תעלומת הרצח במסיבה" מאת אגתה כריסטי.

מדובר בסרט בבימויו של קנת בראנה ובכיכובם של זוכת האוסקר מישל יאו ("הכל בכל מקום בבת אחת"), ג'יימי דורנן ("50 גוונים של אפור"), טינה פיי ("רוק 30") וריקרדו סקמארציו ("ג'ון וויק 3").

הסרט, כפי שהוא מתואר בהודעה שיצאה לתקשורת, מתרחש בוונציה שלאחר מלחמת העולם השנייה בליל כל הקדושים, ומביא את סיפור חזרתו של הבלש הרקול פוארו. כעת, כשהוא בדימוס וחי בגלות עצמית בעיר, פוארו משתתף בניגוד לרצונו בסיאנס בטירה רדופה. כאשר אחד האורחים נרצח, הבלש מגלה עולם מרושע של צללים וסודות.

"רדופים בוונציה" יגיע לבתי הקולנוע ב-14 בספטמבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...