"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא היה קל להתפשט"

לדני גבע (40) יש רזומה עשיר בתיאטרון, בקולנוע ובטלוויזיה, אבל זה לא מנע ממנו להסכים להשתתף בסרט קצר שבו הוא משחק בעירום מלא לצידה של רננה רז

,עודכן
דני גבע ורננה רז // צילום: אבשלום לוי // דני גבע ורננה רז

על אף הרזומה המפואר שיש לו על הבמה, בטלוויזיה ובקולנוע, לדני גבע (40) עדיין יש בעיה להתפשט. אבל כשהבמאי יורם זקס הציע לו להשתתף בסרט קצר שדורש ממנו עירום מלא - גבע החליט לקחת על עצמו את האתגר. התוצאה: הסרט "ערומים" שיוקרן בסינמטק תל אביב ב־20 במארס ב־13:00, ושבו מככבים גבע ולצידו הרקדנית והכוריאוגרפית רננה רז.

העלילה עוסקת בגבר ואישה שיוצאים להרפתקה ספונטנית של 24 שעות באילת. המסע אל הבלתי ידוע מעלה סוגיות של זוגיות ויצרים מודחקים ומעלה שאלות מהותיות על הקשר בין אהבה ומיניות ועל הקושי שבחשיפה נפשית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"זה סרט קאמרי עם שני משתתפים בלבד, למעט כמה הופעות אורח קטנות", מספר גבע. "התפקיד של העירום בסרט מאוד משמעותי. שנינו מופיעים בסרט בעירום מלא, אבל כמובן שזה לא נחשף בצורה אגרסיבית אלא בצורה מעודנת. בכלל, כל תהליך העבודה והצילומים היה מאוד עדין, מאוד אינטימי.

"זה סרט שבעצם מתעסק במה שאנחנו לא מוכנים לחשוף מבחינת הנפש שלנו, ועד כמה קל לנו לחשוף את הגוף אבל לא את הנפש. העבודה עם רננה היתה נפלאה, זו הפעם הראשונה שעבדנו יחד והיא פרטנרית מדהימה ואישה מקסימה".

היה לך קושי להתפשט מול המצלמה?

"הקושי היה קודם כל עם הגוף, איך הגוף שלי ייראה בעירום וכל מה שקשור לדימוי העצמי. כשקיבלתי את התפקיד ישר חשבתי לפצוח בדיאטות ובמשטר אימונים, אבל התברר לי שיורם דווקא רצה הפוך, הוא רצה גבר שנמצא עמוק בתוך שנות נישואיו ושלא נראה כמו דוגמן, ככה שעוד השמנתי קצת בשביל הסרט הזה, וההתמודדות שלי היתה עם גוף שאינו במיטבו. זה הרבה יותר קשה. אז כן, היתה בושה, אבל מתגברים על זה. זה הקטע, לעשות למרות הקושי. הקושי השני היה לעשות את זה ביחד עם רננה. שנינו אנשים נשואים, שבאים לסט עם מערכות יחסים, וצריכים לייצר זוגיות ועוד ללא בגדים. גם זה היה אתגר".

מה לך ולסרטים קצרים? זה לא קטן עליך?

"אני בעצמי יוצר קולנוע, והז'אנר הזה של סרטים קצרים קיים פה. עניין אותי לעשות את הסרט הזה מנקודת המבט האמנותית, פחות בגלל הפוטנציאל המסחרי. לדעתי זה חלק מהקסם של הסרט. מי שיבוא לראות אותו יזכה לחוויה שהיא קצת אחרת מצפייה בסרט רגיל של שעה וחצי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר