"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הבשורה של אבינתן אור: ״אחרי חודשים רבים״
שורד השבי משתף את עוקביו ברגע מיוחד ומרגש, ומודיע על פתיחת המכירה של ספרו הראשון "מבעד לאדמה" שמתעד את מה שעבר עליו בשנתיים האחרונות

הבשורה של אבינתן אור: ״אחרי חודשים רבים״

שורד השבי משתף את עוקביו ברגע מיוחד ומרגש, ומודיע על פתיחת המכירה של ספרו הראשון "מבעד לאדמה" שמתעד את מה שעבר עליו בשנתיים האחרונות

אביב דרורי
|עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אבינתן אור משתף את עוקביו ברגע מיוחד ומרגש | צילום: יוסי זליגר

חודשים ספורים לאחר שובו לישראל,אבינתן אורמשתף את עוקביו בנקודת ציון משמעותית. בסטורי חדש שהעלה, שבו נראים עותקים טריים של ספרו הראשון, כתב אור: ״אחרי חודשים רבים שבהם ישבתי, כתבתי וזיקקתי למילים את מה שעברתי בשנתיים האחרונות - הספר שלי סוף סוף כאן״.

אור הוסיף: ״אני גאה בו מאוד ומזמין אתכם להיכנס דרך המילים אל העולם שלי ולצאת איתי למסע״, תחת השם המצמרר והסמלי של הספר:מבעד לאדמה.

אבינתן אור מכריז על צעד מרגש במיוחד | צילום: אינסטגרם

738 ימים מתחת לאדמה: הסיפור שמאחורי הקלעים

הספר החדש צפוי לשפוך אור על התקופה המטלטלת שעבר אור מאז שנחטף ממסיבת הנובה באוקטובר 2023 ועד לשחרורו לאחר 738 ימים בשבי חמאס.

כפי שחשף לאחרונה, התקופה הזו כללה גם רגעים דרמטיים במיוחד של ניסיון הישרדות נועז מתחת לפני הקרקע, שכלל תכנון וחפירה של מנהרת בריחה במו ידיו - חוויות קשות ומצמררות שמופיעות כעת בעמודי הספר ומביאות את סיפורו האישי אל קדמת הבמה.

אבינתן אור | צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...