"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טלטלה בענף הספרות המקומי: רשת חנויות הספרים הגדולה בישראל תרכוש רבע מפעילות הוצאת עם עובד

סטימצקי הודיעה הערב (28/2) כי תרכוש 25% מהפעילות המסחרית של הוצאת עם עובד מיסודה של ההסתדרות • מנכ"לית הוצאת עם עובד: "שילוב הכוחות עם סטימצקי נועד לעזור להגדיל את החשיפה של ספרי ההוצאה ולהנגיש אותם לקהל רחב יותר"

,עודכן
0השמעה
סטימצקי , יהושע יוסף
סטימצקי. צילום: יהושע יוסף

רשת סטימצקי צפויה לרכוש 25% מהפעילות המסחרית של הוצאת עם עובד (מיסודה של ההסתדרות). לצד ההשתתפות ברווחי ההוצאה, ההסכם מקנה לסטימצקי מקום בדירקטוריון ההוצאה ו-25% מכוח ההצבעה במוסדות המוסמכים של "עם עובד".

הוצאת עם עובד החלה את דרכה כשלוחה של הסתדרות העובדים, מתוך מטרה "לספק את צרכיו הרוחניים של ציבור הפועלים". במהלך השנים, הוציאה "עם עובד" למעלה מ-5,000 כותרים במיליוני עותקים. על סופרי ההוצאה נמנו לאורך השנים יהושע קנז, אלי עמיר, מאיר שלו, רונית מטלון ועוד.

על פי מנכ"לית הוצאת עם עובד, חניטל סויסה, שילוב הכוחות עם סטימצקי נועד לעזור להגדיל את החשיפה של ספרי ההוצאה ולהנגיש אותם לקהל רחב יותר.

נזכיר כי רשת סטימצקי מוחזקת בידי משפחות גרינברג ומיתר, וכן בידי הוצאת ידיעות ספרים. כמו כן, בבעלות סטימצקי הוצאת הספרים "תכלת".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר