"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רבי המכר של ישראל היום: שיא חדש לספרות הרומנטית
שיא חדש לז'אנר הרומנטי, כששבעה מתוך עשרת הספרים הנמכרים השבוע - הם ספרי ז'אנר • כל מה שקרה השבוע ברבי המכר
.. צילום: .
מוסף ספרים

רבי המכר של ישראל היום: שיא חדש לספרות הרומנטית

שיא חדש לז'אנר הרומנטי, כששבעה מתוך עשרת הספרים הנמכרים השבוע - הם ספרי ז'אנר • כל מה שקרה השבוע ברבי המכר

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שבוע אחר שבוע אנחנו רואים במצעד רבי המכר, שמבוסס על מכירות הספרים ברשתות הספרים הגדולות, את ההשתלטות של הרומנים ההיסטוריים שבמרכזם סיפור אהבה, ולצידם הרומנים הרומנטיים. השבוע זה הגיע לשיא, כש־7 מתוך 10 הספרים הנמכרים ביותר נכנסים תחת קטגוריה שאפשר לכנות "ספרות נשים".

בין שזו התקופה הקשה והצורך לברוח לרגע, בין שהשיח ברשתות (והספרים הללו אכן גוררים הרבה יותר שיח מכל ז'אנר אחר), בין שהעובדה שבחודשי החורף התחרות על מדף הספרים בחנויות לא מאוד קשה - דבר אחד בטוח: הספרים הללו מחזיקים היום את ענף הספרות הישראלי.
בעוד שבועיים יוכרז הזוכה בפרס ספיר, מתוך רשימה קצרה שכמעט לא היה עליה דיון ברשת, גם בקרב קהל חובבי הספר. השתיקה, שמסמנת אדישות סביב קטגוריית הספרות היפה, מול השיח הער על ספרות הז'אנר - מצביעה על כך שזה כבר לא טרנד, אלא ממש מגמה. כזו שהולכת להישאר.

1. השקעות לעצלנים | תמיר מנדובסקי

., צילום: .

דירוג קודם: 1 | 18 שבועות במצעד

מצפן, עיון

2. כשהגלים מתחזקים | שרון צוהר

., צילום: .

חזר למצעד | 11 שבועות במצעד

יהלומים, רומנטי

3. הקיסר | עדן בל

., צילום: .

חזר למצעד | 2 שבועות במצעד

יהלומים, רומנטי

4. לב רעב | אשכול נבו

., צילום: .

דירוג קודם: 2 | 24 שבועות במצעד

כנרת זמורה דביר, פרוזה

5. בלובירד | ג'נבייב גרהאם

., צילום: .

דירוג קודם: 5 | 3 שבועות במצעד

תכלת, רומנטי

6. הרוזנת מטוסקנה | דיינה ג'פריס

., צילום: .

דירוג קודם: 5 | 6 שבועות במצעד

ידיעות ספרים, פרוזה

7. ציידת היתומים | אלן מארי וייזמן

., צילום: .

דירוג קודם: 7 | 2 שבועות במצעד

מטר, פרוזה

8. תא הטלפון בקצה העולם | לאורה אימאי מסינה

., צילום: .

דירוג קודם: 9 | 2 שבועות במצעד

כנרת זמורה דביר, פרוזה

9. ממש לא שידוך משמיים | מייגן קווין

., צילום: .

דירוג קודם: 10 | 3 שבועות במצעד

אופוריה, רומנטי

10. איך להתחיל שערורייה | טסה דר

., צילום: .

כניסה חדשה

ספרים בעלמא, רומנטי

* מצעד רבי המכר מבוסס על שקלול והערכת מערכת "ישראל היום", על בסיס נתוני הרשתות סטימצקי, צומת ספרים ואתר עברית 18.02-12.02.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...