"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עולם האופנה נפרד מקרל לגרפלד

מעצב העל הלך לעולמו לאחר מאבק במחלה ממנה סבל בשבועות האחרונים • בר רפאלי, דונטלה ורסצ'ה, ג'יג'י חדיד ועוד: "לעולם לא נשכח אותך, אנו שבורי לב"

,עודכן
צילום: מתוך האינסטגרם // בר רפאלי וקרל לגרפלד

מותה של אגדה:בגיל 85, ענק האופנה קרל לגרפלד הלך לעולמו לאחר שסבל בשבועות האחרונים מבעיות בריאותיות, ועולם האופנה נפרד מ"אל האופנה" בכאב.


View this post on Instagram

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)on

Feb 19, 2019 at 3:55am PST


ג'יג'י חדיד: אני שבורת לב // מתוך האינסטגרם

עם היוודע דבר מותו, מיהרו רבים להספיד את מעצב העל: "אני כ"כ שבורה שכמעט אין לי מילים. לעולם לא יהיה עוד קאל לגרפלד", כתבה הדוגמנית ג'יג'י חדיד בפוסט שהעלתה לאינסטגרם.

"קרל, אני לא יכולה להגיד לך כמה היית משמעותי בחיים שלי וכמה אתגעגע אליך. לעולם לא אשכח את נדיבותך כלפיי, את הצחוק שלך ואת הדמיון", כתבה השחקנית דיאן קרוגר.

"הגאונות שלך נגעה בחיים של כ"כ הרבה אנשים, במיוחד שלי ושל ג'יאני", ספדה לו מעצבת האופנה דונטלה ורסאצ'ה. "לעולם לא אשכח את כישרונך האדיר ואת ההשראה הבלתי נגמרת שלך".


הפוסט של דיאן קרוגר // מתוך האינסטגרם

לגרפלד נחשב לגאון אופנה שעיצב ואף צילם מדי שנה 17 קולקציות עבור המותגים שעמד בראשם. בנוסף כיכב המעצב במדורי הרכילות ללא הפסקה, בזכות סגנון ההתבטאות הבוטה שלו בראיונות לתקשורת.

לפי הדיווחים בצרפת, לגרפלד הובהל לבית החולים בפריז בשני בערב, ומת בשלישי בבוקר לאחר שבשבועות האחרונים התמודד עם בריאות רופפת.


קרל לגרפלד 1933-2019 // צילום: getty images

ככל הידוע, למרות שמצבו הבריאותי הורע בתקופה האחרונה והוא אף נעדר לראשונה בחייו מתצוגת הקוטור של שאנל בשבוע האופנה בפריז בינואר האחרון, לגרפלד המשיך לעבוד כמעט עד יומו האחרון.

לדברי מקורביו, הוא אף דאג להעביר הוראות לצוותו בכל הנוגע להצגת קולקציית האביב/חורף של המותג פנדי, שצפויה להתקיים בשבוע האופנה במילאנו ביום חמישי הקרוב.

לגרפלד שתאריך לידתו המדויק אינו ידוע (אך משוער כ-1933) נולד בהמבורג לאם גרמנייה ואב שוודי, והיגר לצרפת בשנות העשרים לחייו. כראוי למי שזכה לתואר "אל אופנה", לגרפלד היה ידוע במראה הייחודי שלו: קוקו לבן, משקפי שמש וחליפות מחוייטות.

למרות גילו הרבה לגרפלד להסתובב גם עם אושיות אופנה צעירות, ואף שיתף פעולה בעבר בין היתר עם קאיה גרבר, ביתה של דוגמנית העל סינדי קרופורד, בקולקציה שיצאה תחת מותג האופנה שלו.


קרל לגרפלד // צילום: APטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר