"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הנסיך הארי יזומן לשיחת נזיפה
כאשר יחזור הדוכס מסאקס לממלכה הבריטית, הוא צפוי להינזף על ידי מלכת אנגליה • גורמים בבית המלוכה טוענים כי הארי "חצה גבולות"
צילום: רויטרס, AFP // "חצה גבולות". מלכת אנגליה, הנסיך הארי

הנסיך הארי יזומן לשיחת נזיפה

כאשר יחזור הדוכס מסאקס לממלכה הבריטית, הוא צפוי להינזף על ידי מלכת אנגליה • גורמים בבית המלוכה טוענים כי הארי "חצה גבולות"

, עודכן

המלכה אליזבת השנייה צפויה לנזוף בנכדה,הנסיך הארי, כאשר הדוכס מסאסקס יגיע, בתקופה הקרובה, לביקור בממלכה. על פי הדיווח בצהובון ה"סאן", "לעובדי ארמון ווינדזור נאמר להתכונן לאפשרות שהארי יחזור. נאמר להם שזה עשוי להתרחש בשבועות הקרובים". על פי הדיווח, "שמה של מייגן לא הוזכר" בהקשר של הביקור.

השיחה העתידית תתקיים על רקע טענות של גורמים בתוך בית המלוכה כי הנסיך "חצה גבולות" כאשר התבטא בסוגיות פוליטיות אמריקניות. "יש כל מיני נושאים לדבר עליהם, לא רק התבטאויותיו הפוליטיות אלא גם מצב הוויזה שלו בארה"ב".

בנוגע להתבטאויות הפוליטיות הכוונה היא לתמיכה מרומזת של מייגן והארי במועמדותו של ג'ו ביידן. מרקל עשתה זאת, לפני כשבועיים, כאשר דיברה על החשיבות ללכת להצביע. בית המלוכה נמנע מהתערבות בעניינים פוליטיים בבריטניה, ועל אחת כמה וכמה בפוליטיקה של מדינות זרות. עם זאת, ההחלטה של הזוג לצאת לחיים עצמאיים מאפשרת להם חופש פעולה. בהקשר זה פורסמו לאחרונה שמועות שמרקל שוקלת התמודדות בבחירות הנשיאותיות של 2024.

עם הגיעו לממלכה הארי יידרש להיכנס לבידוד של שבועיים מאחר שיגיע מארה"ב, הנחשבת למדינה אדומה. עם זאת, "האחוזה גדולה מספיק לצורך קיום שיחות תוך כדי הקפדה על ריחוק חברתי", ציין גורם מבית המלוכה.

הנסיך, שחתם לאחרונה על הסכם עם חברת נטפליקסבמשותף עם אשתו, התעשר בעקבות העסקה המוערכת ב-112 מיליון דולר. כתוצאה מכך הוא החזיר לקופת המדינה 2.4 מיליון ליש"ט, שבהם עשה שימוש לצורך שיפוץ אחוזתו, לפני שעזב עם אשתו לצפון אמריקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...