יבורך הפרי: אליזבת מוס, כוכבת סדרת הדרמה המצליחה "סיפורה של שפחה", חשפה הלילה (בין שלישי לרביעי) כי היא בהיריון ראשון.
השחקנית חלקה בחדשות המרגשות כשהתארחה בתוכנית האירוח הלילית של ג'ימי קימל, ששאל אותה "את בהיריון או שאת שחקנית מתודית נלהבת?". על כך השיבה מוס בחיוך: "קצת משניהם".
מוס מספרת על ההיריון בתוכניתו של קימל:
מוס הוסיפה כי היא מרגישה "בת מזל" על הדרך שהיא עוברת בהריונה, שלדבריה הולך טוב מאוד. עם זאת, השחקנית, שנראית בהיריון מתקדם למדי, לא שיתפה בפרטים נוספים.
כשהיא ביקשה עצות להורות מקימל, אב לארבעה, הוא אמר לה שהוא ואשתו קיבלו עצות מהשחקן ביל מוריי כשאחת מבנותיהם היו בדרך. "הוא אמר להביא את אורות חג המולד לחדר הלידה, וגם נרות הפועלים על סוללות מכיוון שהאור בחדר הלידה פשוט נורא", צחק.

אליזבת מוס ב"סיפורה של שפחה" // צילום: באדיבות yes
השחקנית המצליחה, שהתפרסמה ב"מד מן" ובהמשך הפכה לכוכבת גדולה בזכות תפקידה ב"סיפורה של שפחה" (עליה זכתה באמי ובגלובוס הזהב), החלה לצאת עם הקומיקאי והשחקן פרד ארמיסן ("סאטרדיי נייט לייב", "ונסדיי") באוקטובר 2008. השניים התארסו בינואר 2009 ונישאו בחודש אוקטובר באותה השנה. ביוני 2010 הם נפרדו, כשמוס הגישה בקשה לגירושין בספטמבר באותה השנה – ואלה נכנסו לתוקף במאי 2011.


