"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בפעם השנייה מאז פרוץ המלחמה: קים קרדשיאן משתפת סטורי עם שיר ישראלי

הכוכבת בחרה ב"פחד אלוהים" לרקע סרטון שלה באינסטגרם • נראה כי זו דרכה הייחודיות של קרדשיאן להביע את תמיכתה בישראל

,עודכן
0השמעה

קים קרדשיאן עם "פחד אלוהים" / אינסטגרם

קים קרדישאן עושה זאת שוב בעברית:הבוקר (חמישי) שיתפה הכוכבת סטורי קצר בחשבון האינסטגרם שלה על רקע השיר "פחד אלוהים" של כפיר צפריר.

זו הפעם השנייה מאז פרוץ המלחמה שקרדשיאן בוחרת בשיר בעברית.בחודש שעבר היה זה השיר "יהיה טוב" של יסמין מועלם.

נראה כי זו דרכה הייחודיות של קרדשיאן להביע את תמיכתה בישראל, ובכל אופן, את המוזיקה המקומית שלנו היא כנראה מחבבת במיוחד. את הידע שלה על הלהיטים הישראליים היא בוודאי מקבלת הסטייליסטית הצמודה, הישראלית דני לוי, שמתגוררת בשנים האחרונות בלוס אנג'לס ומנהלת זוגיות עם בן אל תבורי.

קים קרדשיאן,צילום: AP

כזכור, שישה ימים לאחר פרוץ המלחמה ואחרי שבתחילה הסתפקה בשיתוף תכנים של אחרים ובניסיון להישאר נייטרלית, קים כתבה פוסט ארוך בו הביעה תמיכה בחבריה היהודיים. "מסר לחבריי היהודיים ומשפחתי", פתחה קרדשיאן (42) את הפוסט. "אני אוהבת אתכם ואני תומכת בכם. שמעתי עד כמה אתם מפחדים בימים אלה ואני רוצה שתדעו שאתם לא לבד בזה. הלב שלי שבור מלראות את הסרטונים על התינוקות והמשפחות שעברו טרור, ונרצחו לעיני כל העולם. כבני אנוש עם לב, איך אפשר שלא להיות הרוסים מהתמונות המחרידות האלה שלעולם לא נוכל לשכוח שראינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר