"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חדשות רעות: להקת אבבא בהודעה דרמטית

למרות שהאירוויזיון ייערך בשנה הבאה בשוודיה, בדיוק 50 שנה אחרי שהלהיט "ווטרלו" לקח את המקום הראשון, חברי הלהקה הודיעו שהם לא ייקחו חלק בתחרות

,עודכן
0השמעה
להקת אבבא. צילום: אי.פי.אי

למרות ההייפ, השמועות, תיאוריות הקונספירציה על זכייה מוטה מראש וכמובן גם תקווה מצד לא מעט מעריצים, להקת אבבא האגדית לא תופיע באירוויזיון 2024.

כידוע, מי שניצחה השנה בתחרות היא לורין נציגת שוודיה. הדבר הוביל רבים לטעון כי הזכייה שלה הייתה ידועה מראש, שכן התחרות תיערך בשוודיה בשנה הבאה, בדיוק בחגיגות ה-50 לזכייתה של אבבא בשנת 1974.

לורין השוודית,צילום: רויטרס

כזכור, הלהקה השוודית המצליחה זכתה בתחרות עם הלהיט "ווטרלו" שהיה הסינגל הראשון באלבומה השני של הלהקה, ואף זכה בתחרות שיר היובל של האירוויזיון שנערכה בשנת 2005 בדנמרק.

השיר זכה בתחרות הקדם אירוויזיון של שוודיה ולאחר מכן זכה במקום הראשון בתחרות האירוויזיון, ונחשב לפורץ דרך גם בסגנונו, שכן הוא היה השיר הזוכה הראשון שלא היה בסגנון בלדה והציג מקצב מהיר ותלבושות ססגוניות.

"אבבא הודיעו שלא ייקחו חלק באירוויזיון ב-2024", נכתב בציוץ שפורסם בעמוד הטוויטר Eurovision News וזכה ליותר מ-2.3 מיליון צפיות עד כה, דיווח שאושר על ידי נציגי הלהקה לאחר פנייה מאתר הרכילות הבריטי מטרו.

Abba said that they won’t take part in Eurovision 2024! 🇸🇪pic.twitter.com/jWBp42qw0A

— Eurovision News (@EurovisionNewZ)May 17, 2023

למרות זאת, לא הכל אבוד, וההערכה היא שחברי הלהקה ייקחו חלק בתחרות בצורה כזו או אחרת. הניחושים המובילים נכון לעכשיו באשר לאופן שבו הדבר יתבצע נעים בין מסר טלוויזיוני מוקלט, שימוש באווטארים שלהם (הידועים בחיבה בפי המעריצים כ- abbatars) או מחרוזת מלהיטיהם הגדולים שתבוצע על ידי משתתפי התחרות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר