"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האחות לבית חדיד מצהירה: "אני מתה על פלשתין ורוצה לגור שם"
אלנה חדיד, בתו של מוחמד מנישואיו הקודמים ואחותן למחצה של דוגמניות העל בלה וג'יג'י, השיבה על שאלה במהלך סשן שאלות ותשובות שניהלה עם עוקביה באינסטגרם, ודיברה באריכות על שורשיה ועל תקוותה לחזור לאדמתה
אלנה (משמאל) ובלה חדיד | צילום: Gettyimages

האחות לבית חדיד מצהירה: "אני מתה על פלשתין ורוצה לגור שם"

אלנה חדיד, בתו של מוחמד מנישואיו הקודמים ואחותן למחצה של דוגמניות העל בלה וג'יג'י, השיבה על שאלה במהלך סשן שאלות ותשובות שניהלה עם עוקביה באינסטגרם, ודיברה באריכות על שורשיה ועל תקוותה לחזור לאדמתה

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אלנה חדיד, אחותן למחצה של בלה וג'יג'י ובתו של מוחמד, נשאלה אתמול (רביעי) בסשן שאלות ותשובות באינסטגרם שלה האם היא אוהבת את פלשתין, מה שגרם לה לצאת בהצהרה מעניינת לגבי העתיד אותה חלקה עם 399 אלף עוקביה.

• מפתיע: האחות לבית חדיד יצאה נגד אנטישמיות

"האם את אוהבת את פלשתין?", נשאלה כאמור אלנה (37), בתו של מוחמד מנישואיו הראשונים למרי באטלר, ומיהרה להשיב ללא היסוס: "אני אוהבת את פלשתין יותר ממה שאי פעם אוכל לבטא דרך סטורי באינסטגרם", אמרה ואז הפתיעה והוסיפה: "אני לא יכולה לחכות ליום שאוכל לגור שם וכולנו נזכה לשוב לארץ אבותינו", הדגישה.

אלנה חדיד אוהבת את פלשתין

"אני לא יכולה לחכות לשוב לארץ בה ניטעו השורשים שלי ועדיין עומדת. אז כן, אני אוהבת את פלשתין, אני מרגישה קרובה אליה יותר מדי יום ואני מרגישה קרובה לזכות השיבה שלנו אליה, לפלשתין החופשייה. Free Palestine", חתמה את הסטורי.

מוחמד חדיד, צילום: AFP

הגולשים ביקשו גם לדעת האם חדיד מוסלמית, וזו השיבה שאביה מוחמד הוא מוסלמי ואמה היא נוצרייה קתולית, אבל היא עצמה אגנוסטית. "אני מאוד רוחנית. אני יודעת המון על דת, למדתי על זה. אני קרובה גם לאסלאם וגם לנצרות ויש לי חברים מכל הדתות ביקשה להדגיש (חדיד אף הייתה בעבר בזוגיות בת שנה וחצי עם מעצב שיער ישראלי בשם אלעד עידן; ע"ח). "באופן אישי", הוסיפה, "אני לא מאמינה בדת מאורגנת, אבל אני אדם רוחני שמתחבר ליישות גבוהה יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...